ye-logo.v1.2

Красилівчанин здобув першість зі спортивної ходьби у кубку України серед ветеранів

Спорт 2007
Микола Оніщук здобув першість у спортивній ходьбі
Микола Оніщук здобув першість у спортивній ходьбі. Фото: Красилівської міської ради

Микола Оніщук багаторазовий чемпіон України та призер Європи зі спортивної ходьби.

Упродовж 28 та 29 вересня у Чорноморську, що на Одещині, проходив щорічний кубок України з легкої атлетики серед ветеранів. Як повідомляють у Красилівській міськраді, у складі збірної команди ветеранів з легкої атлетики Хмельницької області виступав багаторазовий чемпіон України та призер Європи зі спортивної ходьби красилівчанин Микола Оніщук, для якого цьогорічний кубок видався переможним.

«Микола Никифорович в абсолютній першості загального рейтингу посів перше місце зі спортивної ходьби, подолавши дистанцію у 5000 метрів, а у змаганнях з бігу на дистанції 3000 метрів виборов бронзу. Нагороджений легкоатлет кубком та дипломом Федерації легкої атлетики України. У командній першості команда області ввійшла у п’ятірку кращих», - йдеться у повідомленні Красилівської міськради.

Загалом у змаганнях брали участь команди з усіх областей України та гості із Білорусі. Всього – 119 учасників. Досвідчені легкоатлети віком від 30 років і старші боролися у змаганнях з бігу, бігу з бар’єрами, стрибках у висоту та довжину, потрійних стрибках та спортивній ходьбі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую