ye-logo.v1.2

Юна хмельничанка здобула золото на європейських змаганнях з фехтування

Спорт 1690
Десятикласниця Хмельницької гімназії №1 Єва Мазур здобула золото
Десятикласниця Хмельницької гімназії №1 Єва Мазур здобула золото. Фото: www.adm-km.gov.ua

Єва Мазур виграла другий етап кадетського циклу Європейської конфедерації в сезоні.

На етапі кадетського циклу в Белграді (Сербія) десятикласниця Хмельницької гімназії №1 Єва Мазур здобула золото в особистих змаганнях з фехтування на шпагах. Як повідомляють у Хмельницькій ОДА, участь у змаганнях взяли 85 спортсменок віком до 17 років з 16 країн.

«Українка вдало подолала груповий раунд, після чого стартувала в турі прямого вибування під другим номером. До поєдинку за вихід у півфінал наша фехтувальниця зустрічалась лише з представницями Угорщини. Далі Єва вибила з боротьби грекиню, а в поєдинку за вихід у фінал здолала румунку. У вирішальній зустрічі змагального дня Мазур протистояла ексукраїнка Софі Шавіньї, яка наразі виступає за збірну Франції. Сильнішою виявилась Єва, яка виграла в опонентки з рахунком 15:13», - йдеться у повідомленні.

Крім того, разом зі спортсменками з Греції та Люксембургу хмельничанка стала переможницею в командному турнірі серед 12 збірних, які формувалися представницями різних країн. Наразі Єва перебуває на другій позиції серед кадеток у європейському рейтингу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую