ye-logo.v1.2

Хмельничанин переміг на чемпіонаті світу з кікбоксингу

Спорт 6813
Олександр Ястребов втретє став чемпіоном світу з кікбоксингу ВТКА
Олександр Ястребов втретє став чемпіоном світу з кікбоксингу ВТКА. Фото: Максима Чайковського

Олександр Ястребов виборов першість у лайт-контакті.

З 30 жовтня до 3 листопада в італійському місті Маріна-ді-Каррара проходив чемпіонат з кікбоксингу ВТКА. Серед тисяч спортсменів участь у змаганнях взяв і хмельничанин Олександр Ястребов, який повернувся додому з черговою перемогою. Про це сайту «Є» розповів його наставник, тренер-викладач відділення кікбоксингу Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, заслужений тренер України Максим Чайковський.

За словами Максима Чайковського, Олександр Ястребов змагався у ваговій категорії 63 кілограми. В результаті запеклих боїв він виборов першість у дисципліні лайт-контакт (існують істотні обмеження щодо завдання ударів — авт.) та посів другу сходинку у фул-контакт («повний» контакт, але удари по колінних суглобах заборонені — авт.).

«Олександр вже втретє став чемпіоном світу. Раніше він здобував цей титул у 2017 році та у 2018-му. Відповідно вибороти чергову перемогу йому було не надто важко, — розповідає Максим Чайковський. — Олександр прийшов до мене займатися кікбоксингом у 12 років. Тепер у грудні йому має виповнитися 22 й нині я скоріше його не треную, а даю поради. Загалом він цілеспрямований і завзятий спортсмен, готовий сумлінно виконувати вказівки тренера».

Також він зазначив, що Олександр Ястребов має звання заслуженого майстра спорту України з кікбоксингу ВТКА й входить в основний склад національної збірної України. Крім того, він є військовослужбовцем 8-го полку спеціального призначення.

Читайте також: Хмельничанка Марина Бех-Романчук стала кращою спортсменкою жовтня в Україні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую