ye-logo.v1.2

Хмельницькі спецпризначенець та прикордонник – чемпіони світу з кікбоксингу!

Спорт 3452
Олександр Ястребов, отримуючи золоту нагороджу, вийшов із прапором 8-го полку спрецпризначення, в якому служить
Олександр Ястребов, отримуючи золоту нагороджу, вийшов із прапором 8-го полку спрецпризначення, в якому служить. Фото: hocfvum.com.ua

В Італії завершився об’єднаний чемпіонат світу з кікбоксингу.

І результат представників Хмельницької області – п’ять нагород. І всі вони здобуті двома спортсменами.

Дмитро Мінеско, який навчається в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького змагався у ваговій категорії до 67 кілограмів. І в розділі «фул-контакт» він став чемпіоном світу! Ще одну нагороду, срібну, Дмитро здобув у розділі «лайт-контакт».

Ще один наш спортсмен - військовослужбовець 8-го окремого полку спеціального призначення, Олександр Ястребов здобув весь комплект нагород, змагаючись у ваговій категорії до 63 кілограмів. У «лайт-контакті» він став третім, у «фул-контакті» - другим. Ну, а в «лоу-кік-лайті» Олександр став чемпіоном світу.

До речі, як повідомляють у Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді, Дмитро Мінеско до цього, шість разів ставав чемпіоном світу, є п’ятиразовим призером світових першостей, трикратним чемпіоном Європи та багаторазовим чемпіоном України. А ось для Олександра Ястребова ці здобутки на чемпіонаті світу перші в кар’єрі. До цього ж він був багаторазовим чемпіоном України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую