ye-logo.v1.2

Іспанський футболіст залишив розташування ФК «Агробізнес»

Спорт 3143
Іспанець Фран Монрой більше не виступатиме за волочиський Агробізнес
Іспанець Фран Монрой більше не виступатиме за волочиський Агробізнес. Фото: з архіву

Волочиська команда припинила співпрацю з трьома гравцями.

Іспанець Франціско Монрой Алонсо, який в вересні цього року став гравцем «Агробізнесу», більше не виступатиме за команду з Волочиська. Із ним та ще двома футболістами волочиський клуб розірвав угоди за згодою сторін.

Фран Монрой, після того, як в «Агробізнес» перейшов Педро Гарсія Кампілльо, став другим іспанцем в історії футболу Хмельниччини. Утім, на відміну від свого співвітчизника, не зміг отримати достатньої ігрової практики, зігравши лише в двох поєдинках (виходив на заміну) в складі команди з Волочиська.

Окрім іспанця, далі за «Агробізнес» не виступатимуть і двоє українців – голкіпер Євген Панченко (провів 10 матчів за два сезони) та півзахисник Дмитро Вергун (виходив на поле в 10 іграх нинішньої першості).

Нагадаємо, волочиська команда 23 листопада зіграла свій останній матч у 2019 році в першій лізі, обігравши з рахунком 5:0 харківський «Металіст-1925». Після 19 турів «Агробізнес» із 37 очками посідає шосте місце, поступаючись лідеру змагань – «Руху» зі Львова, лише двома балами. Свій наступний матч команда якраз зіграє проти львів’ян 22 березня 2020 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую