ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» «відвантажив» «Металісту-1925» п’ять голів (ВІДЕО)

Спорт 2715

Волочиська команда провела останній офіційний матч у 2019 році.

У чемпіонаті України з футболу в першій лізі матчі 19 туру є заключними у цьому році. Адже, зігравши їх, команди йдуть на зимову перерву. І «Агробізнес» свій матч проводив у Волочиську, де приймав харківський «Металіст-1925», який мав на один бал більше в турнірній таблиці.

У футболістів волочиської команди було декілька мотиваційних факторів у цьому поєдинку. Це і заключний поєдинок у 2019 році, і змога обійти «Металіст-1925» у турнірній таблиці, і день народження виконуючого обов’язки головного тренера «Агробізнеса» Олександра Іванова, якому сьогодні виповнилося 54 роки. Судячи з гри та результату, волочиським футболістам вдалося все. Адже команда не лише перемогла, а ще й з розгромним рахунок 5:0.

«Агробізнес» з перших хвилин матчу почав створювати небезпечні моменти біля воріт харківської команди. Але відкрити рахунок не вдавалося до 13 хвилини, поки Андрій Кухарук не проявив індивідуальну майстерність, протягнувши м’яча з два десятки метри та прицільно пробивши з метрів 18-ти. Перший тайм так і завершився 1:0 на користь господарів.

А ось у другому таймі – справжня гольова феєрія. На 49 хвилині матчу Кухарук заробив пенальті. Руслан Черненко не зміг реалізувати його, але першим на добиванні був Сергій Семенюк – 2:0. На 54 хвилині Черненко віддав результативний пас на Віталію Грушу, який одразу перевів м’яч у сітку воріт «Металіста-1925» - 3:0.
На 59 хвилині Іванов, замість Богдана Семенця, випустив у нападі Ігоря Сікорського. І той одразу ж заробив ще один пенальті у ворота гостей, який сам і реалізував – 4:0. Ну, а крапку в матчі поставив Андрій Кухарук, який на 83 хвилині поєдинку оформив дубль.

Отож, «Агробізнес» виграв у «Металіста-1925» з рахунок 5:0. І команда з Волочиська йде на зимову перерву, маючи в активі 37 очок. Стільки ж в «Інгульця», «Миная», «Оболонь-Бровар» та «Волині». Щоправда, луцька команда свій матч 19 туру зіграє пізніше.

Осінню частину змагань «Агробізнес» завершує у лідируючій групі. Попереду на команду очікує відпустка та підготовка до весни. Свій наступний матч команда з Волочиська проведе 22 березня 2020 року в Львові проти «Руху».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую