ye-logo.v1.2

Перший іспанець в історії футболу Хмельниччини

Спорт 4265
Педро Гарсія Кампілльо з Іспанії переїхав в Україну та виступатиме за волочиський "Агробізнес"
Педро Гарсія Кампілльо з Іспанії переїхав в Україну та виступатиме за волочиський "Агробізнес". Фото: instagram.com/pedrogc31/

Вихованець «Вільярреалу» став гравцем волочиського «Агробізнесу».

Педро Гарсія Кампілльо підписав контракт із представником Хмельниччини в першій лізі чемпіонату України волочиським «Агробізнесом». І він став першим іспанцем в історії футболу області, адже до цього часу футболісти з Іспанії не грали за жодну з команд Хмельниччини. Були в часи вже незалежної України футболісти в хмельницькому «Поділлі» із пострадянських країн, а також уродженець Гвінеї Мамаді Сангаре, але з українським паспортом. А ось іспанців ще не було.

Лівий захисник «Агробізнеса» народився 14 березня 2000 року в іспанському містечку Картахена. Є вихованцем футбольної академії ФК «Вільярреал», в якій працював новий наставник волочиського клубу Остап Маркевича. Саме на запрошення Остапа Мироновича Педро Гарсія Кампілльо й приїхав в Україну та став гравцем «Агробізнеса». У сезоні ж 2018/19 років виступав за молодіжну команду іспанського «Реалу Бетісу».

Маркевич з новим футболістом із Вільярреалу

Остап Маркевич (ліворуч) та Педро Гарсія Кампілльо. Фото fcab.com.ua

Педро вже разом із «Агробізнесом» готується до нового чемпіонату України в першій лізі, який стартує 27 липня (команда Маркевича в Волочиську прийматиме «Кремінь» з Кременчука), в Ужгороді, де волочиський клуб перебуває на зборах. І вже сьогодні, 16 липня, може вперше вийти у складі нової команди в контрольному матчі проти ужгородського «Миная».

А ось ще один представник Хмельниччини у професійному футболі, але в другій лізі, хмельницьке «Поділля» поки що без гучних трансферів. Сьогодні також зіграє контрольний поєдинок – у Вінниці проти «Ниви». Завтра ж, 17 липня, о 15.00 на СК «Поділля» хмельничани зіграють із житомирським «Поліссям».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую