ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв свій перший контрольний матч

Спорт 2350

Команда Олександра Чижевського зустрілася з «Прикарпаттям».

Волочиський «Агробізнес» приступив до другого етапу підготовки до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі, яка відновиться 22 березня. Свій перший контрольний матч подоляни провели в Івано-Франківську, де зіграли з «Прикарпаттям».

У першому таймі наставник «Агробізнеса» Олександр Чижевський задіяв лише одного гравця, який прибув на перегляд. Решта – Олександр Воробей, Ігор Бойчук, Ігор Курило, Дмитро Юхимович, Артур Думанюк, Микола Буй, Віталій Груша, Сергій Семенюк, Когут Микола та Богдан Семенець.

Вже на початку матчу Микола Когут міг вивести «Агробізнес» вперед у рахунку, але не зумів переграти голкіпера «Прикарпаття» Андрія Новака. А ось господарі поля свої шанси використали, коли на 29 та 32 хвилинах Василь Француз та Роман Дитко вразили ворота Вороб'я.

Після перерви склад «Агробізнеса» зазнав істотних змін. Залишився лише Семенець, а ось решта футболістів була замінена. Так, на другу сорокап’ятихвилинку вийшли Сергій Чернобай, Сергій Палюх, Арсен Слотюк, Гарсія Кампільо, Андрій Кухарук, Роман Дідик, Іван Когут та двоє гравців, які на перегляді. Утім, пропустивши на 52 хвилині гол від Владислава Семотюка, футболісти «Агробізнеса» так і не змогли бодай раз вразити ворота івано-франківців. Отож, «Прикарпаття» перемогло з рахунком 3:0.

Вже завтра, 4 лютого, «Агробізнес» зіграє свій другий контрольний матч. Також на виїзді, але вже проти представника другої ліги ФК «Калуш».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую