ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло з тернопільською «Нивою» (ВІДЕО)

Спорт 2032
Поділля програло контрольний матч тернопільській Ниві з рахунком 0:3
Поділля програло контрольний матч тернопільській Ниві з рахунком 0:3. Фото: Віктора Зарванського

Хмельничани продовжують готуватися до весняної частини чемпіонату.

Хмельницьке «Поділля» зіграло свій черговий контрольний матч у рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України в другій лізі. Суперником хмельничан став лідер першості тернопільська «Нива».

Тренерський штаб хмельничан продовжив перегляд потенційних новачків, яких задіював у попередніх матчах проти «Агробізнеса». Утім, у першому таймі Віталій Костишин випустив у старті лише чотирьох таких футболістів. Решта ж – гравці «Поділля». А саме Морговський, Шпікула, Ліповуз, Худік, Зощук, Калінін, Каверін. «Нива» ж вийшла на гру без потенційних новачків.

У першому таймі тернополянам вдалося відкрити рахунок, коли після подачі з кутового головою влучно пробив Сергій Кисленко.

У другій половині матчу склади команди змінилися. Костишин задіяв 8 потенційних новачків, а наставник «Ниви» Василь Малик – 5-ох. Утім, забивали голи ті, хто має контракти з тернопільським клубом - Мирон Бідний та Руслан Дедух. «Поділля» ж не змогло бодай раз вразити ворота суперника. Отож, «Нива» перемогла з рахунком 3:0.

Вже 15 лютого хмельничани проведуть черговий спаринг. Цього разу не в Хмельницькому, а в Житомирі, де зустрінуться з «Поліссям».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую