ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» в Житомирі зіграло з «Поліссям»

Спорт 2446
Полісся у контрольному матчі виявилося сильнішим за Поділля, вигравши 2:0
Полісся у контрольному матчі виявилося сильнішим за Поділля, вигравши 2:0. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Хмельничани провели черговий спаринг.

Хмельницьке «Поділля» продовжує готуватися до весняної частини чемпіонату в другій лізі. Сьогодні, 15 лютого, команда провела черговий контрольний матч. Цього разу проти житомирського «Полісся», якому поступилося з рахунком 2:0.

«Перший тайм матчу мені сподобався, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Прикро, що пропустили гол (відзначився автоголом Владислав Погорілий), але ми мали ряд моментів, які повинні були реалізувати. На жаль, не забили. У другому таймі я випустив чимало гравців, які у нас на перегляді, і, відверто скажу, не задоволений діями багатьох. Ми не лише пропустили ще один гол, а й не продемонстрували ту гру, яку хотілося б. З одного боку, не варто звертати увагу на результати таких матчів, а з іншого – потрібно виграти для психології команди. Крім цього, якщо не перемагаєш у товариських матчах – виходить, що не все добре в твоїй команді. Але добре, що є такі матчі, завдяки яким ми бачимо наші проблеми, які будемо виправляти».

Отож, «Поділля» в Житомирі поступилося «Поліссю» з рахунком 0:2. Між іншим, у цьому матчі в складі хмельничани зіграв Арсентій Дорошенко, який виступав за «Поділля» в восени 2019 року. Він є гравцем «Колосу» з Ковалівки і не виключено, що знову гратиме на правах оренди за хмельницький клуб.

Свій наступний контрольний матч «Поділля» зіграє 18 лютого в Чернівцях проти «Буковини». А потім, можливо, знову зустрінеться в Житомирі з «Поліссям» (домовляються зіграти 26 лютого), а також в Хмельницькому з «ОДЕКом» із Рівненщини (29 лютого).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую