ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» зазнало чергового фіаско у нинішньому чемпіонаті

Спорт 3359

«Динамівці» вдев’яте у сезоні поступилися. Цього разу в Плисках Чернігівської області, де їм протистояла «Єдність».

Щоправда, трагедії з цієї поразки робити не варто. Господарі ще до матчу вважалися фаворитом зустрічі, що, власне, підтвердили під час самої гри. Але хмельничани проявили характер, завдяки якому могли поїхати із Плисок із заробленими очками…

Провальним для гостей видався перший тайм. Особливо його початок. Вже на 24 хвилині рахунок на табло був 2:0 на користь плисківчан, які двічі результативно скористалися помилками «динамівців». Та й на початку другої половини матчу гра в хмельничан не йшла, а ось «Єдність» забила третій гол у ворота гостей. Здавалося, що за 30 хвилин, які залишалися до завершення поєдинку, нічого не станеться. Ан ні! Хмельничани почали грати швидше та небезпечніше. І на 70 хвилині Олексій Муравський віддав пас на Богдана Бортніка, який опинився віч-на-віч із голкіпером «Єдності» та «розмочив» рахунок. Через 4 хвилини цей форвард вже лежав на газоні в штрафному майданчику, а суддя… покарав господарів за це, призначивши пенальті. Одинадцятиметровий удар реалізував капітан «Динамо» Андрій Лемішевський, який восени минулого року був гравцем «Єдності».

Події на полі розгорталися так швидко, що хмельничани могли не лише зрівняти рахунок у грі, а й вирвати перемогу. Ось тільки ігрову перевагу втілити у забиті голи не вдавалося. Інколи ж заважали гравці «Єдності», які не цуралися порушувати правила в власному штрафному майданчику, а рефері розводив руками, сигналізуючи, що фолу не було. Навіть під час останньої атаки в матчі на 94 хвилині хвилині, коли м’яч, після прострілу Муравського влучив в руку захиснику «Єдності», суддя не наважився вдруге у грі «поставити» пенальті в ворота господарів. 3:2 - плисківчани перемогли, а хмельничани повернулися додому із черговою поразкою.

Вже сьомого травня «Динамо» зіграє свій перший офіційний матч в цьому році в рідних стінах. У спорткомплексі «Поділля» хмельничани протистоятимуть чернігівській «Десні», яка посідає четверте місце в турнірній таблиці та претендує на підвищення в класі. Матч розпочнеться о 16.00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую