ye-logo.v1.2

Фінішував чемпіонат Сухопутних військ з футзалу серед військових частин

Спорт 1923
Ракетники поступились  президентському полку
Ракетники поступились президентському полку. Фото: armyinform.com.ua

У фіналі зійшлись хмельницькі ракетники та окремий президентський полк.

Днями в обласному центрі фінішував чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з футзалу серед військових частин безпосереднього підпорядкування. Як повідомляє «АрміяInform», звання чемпіона та кубок першості виборола команда окремого президентського полку імені Богдана Хмельницького.

«Упродовж трьох днів на спортивній базі ракетної бригади «Свята Варвара» десять команд із різних міст України боролися за звання чемпіона. У головному матчі чемпіонату за головний кубок першості боролися господарі – команда ракетної бригади «Свята Варвара» з гравцями окремого президентського полку імені Богдана Хмельницького», - пише «АрміяInform».

Виданні додає, що в груповому раунді команди вже зустрічалися. Тоді перемогу з мінімальним рахунком 1:0 здобули ракетники, які вийшли до фінального раунду змагань з першого місця. Та цього разу, попри рідні стіни, шалену підтримку вболівальників, команда господарів поступилася хлопцям із президентського з рахунком 4:2.

Тож, кубок із Хмельницького повезли хлопці до окремого президентського полку імені Богдана Хмельницького. Уже в понеділок, 24 лютого, у Львові стартує футзальний чемпіонат Збройних Сил України. Тож переможцям ніколи відпочивати і розслаблятися, їх чекають найсильніші – такі самі чемпіони, найкращі команди всіх видів Збройних Сил України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую