ye-logo.v1.2

Чим футболісти «Агробізнеса» займаються під час карантину

Спорт 2216
Ігор Курило, захисник ФК Агробізнес
Ігор Курило, захисник ФК Агробізнес. Фото: з архіву

Команда перебуває у вимушеній відпустці.

Футбольний клуб «Агробізнес» з Волочиська, як і всі українські команди, поки очікує на старт весняної першості України. Що ж роблять в цей час футболісти? Про це деяки з них розповіли клубній пресслужбі.

Так, капітан «Агробізнеса» Ігор Курило нині перебуває у батьків в Зборові Тернопільської області. «Стараюся підтримувати себе в формі. Живу в маленькому містечку, тож виконую всі карантинні застороги, уникаючи контактів, вдається займатися індивідуально», - розповідає Ігор.

Майже щодня футболісти спілкуються між собою в клубному чаті, обмінюються новинами, порадами тощо. Утім, як каже Курило: «Життя зупинилося. Виконуючи поради лікарів, практично весь день перебуваю вдома, на вулицю без потреби не виходжу». Тому захисник волочиської команди переглядає фільми, трохи грає в комп’ютерні ігри, займається спортом. «Один день від іншого не дуже відрізняється. Але є змога більше часу провести з батьками, це має свій позитивний момент», - каже Ігор Курило.

«Агробізнес» 22 березня мав зіграти з «Рухом». Але без Романа Дідика, який того дня мав би в складі юнацької збірної України U-18 вирушити до Туреччини на турнір «Кубок Федерації». Але через пандемію, як відомо, всі залишилися без футболу. І Роман Дідик нині у Львові. «Під час карантину, крім підтримки спортивної форми, дивлюсь фільми, серіали, вивчаю теорію футболу, граючи у FIFA 20 (сміється-прим.авт). Багато часу проводжу з рідними», - сказав 17-річний футболіст пресслужбі ФК «Агробізнес».

Новий нападник волочиської команди Дмитро Козьбан нині перебуває в Вінниці. «Ніхто не думав, коли це розпочалось в Китаї, що така ситуація буде в усьому світі! Звісно, до цього потрібно віднестися серйозно. Кожна людина повинна виконувати прості речі, щоб не заразитись цим вірусом самому і не наразити на це інших. Ми із сім’єю весь час проводимо вдома, виходячи хіба що в магазин. Свої заняття проводжу, не контактуючи з іншими людьми, - каже Дмитро. - Попри важку ситуацію з коронавірусом, одразу після приїзду із зборів 16 березня, коли карантин був ще не введений і ще працювали усі заклади й були відчинені церкви, встигли похрестити доцю (наступного дня цього зробити вже б не змогли). Ось, зараз, із задоволенням няньчимось з Нікою, приділяючи їй весь свій час. Неймовірно заскучив за нею, поки був на зборах».

Читайте також: Український волейболіст про ситуацію в Італії: «Люди об’єднались і дотримуються всіх правил»

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую