ye-logo.v1.2

Військовий зі Старокостянтинова переміг на міжнародних змаганнях з веслування

Спорт 2758
Максим Єрмохін виборов золоту медаль на міжнародних змаганнях з веслування
Максим Єрмохін виборов золоту медаль на міжнародних змаганнях з веслування. Фото: із Фейсбуку

Максим Єрмохін входить до складу Національної збірної України «Ігор нескорених».

Із результатом 01:32.8 військовий зі Старокостянтинова Максим Єрмохін виборов золоту медаль на міжнародних змаганнях з веслування «British Virtual Rowing Championship». Про це повідомляє видання «У нас. News».

«Максим Єрмохін входить до складу Національної збірної України «Ігор нескорених», де змагаються ветерани та діючі військовослужбовці, які зазнали поранень, були травмовані або захворіли під час бойових дій. Змагання «British Virtual Rowing Championship» не входять до програми «Ігор нескорених». Це — окремі змагання, в яких спортсмени-військові беруть участь», - пише видання.

Як розповів Максим Єрмохін виданню «У нас. News», «British Virtual Rowing Championship» - це міжнародні змагання, котрі відбуваються online. Брали участь 2 тисячі учасників. На кожного учасника розподілили конкретний час старту і в одному заїзді могли брати участь декілька категорій.

«Ми приїхали на визначений час у місце проведення змагань, приготувалися. Через мережу інтернет підлаштовується все обладнання, щоб відслідковувати час. Тоді — старт! У різних куточках світу люди одночасно стартують в одному заїзді і змагаються, хто швидше прогребе свою дистанцію», - зазначив військовий.

Додав, що одного боку легше не бачити своїх учасників, бо ніхто не відволікає. А з іншого боку — не зовсім розумієш, із ким змагаєшся. Людина може бути разів у три більшою, але ви — в одній категорії.

«Медаль не вручали. Я не знаю, як воно має бути. Організатори змагань планують приїхати з Британії. То можливо тоді вручать. Але для мене медаль — не головне», - каже Максим Єрмохін.

До цих змагань військовий не готувався взагалі. У зв'язку з карантином, була обмежена можливість тренуватися саме на цьому тренажері, бо він є далеко не у всіх спортивних залах. Були загальні тренування.

Щодо «Ігор нескорених», їх проведення заплановане на травень-червень наступного року. Звісно, багато залежить від сприятливої епідситуації із COVID-19. Наразі продовжуються тренування.

Нагадаємо, Максим Єрмохін під час другої ротації, виконуючи бойове завдання, внаслідок вибуху протипіхотної міни, травмував ногу. Йому оперативно та кваліфіковано надали допомогу, але врятувати кінцівку лікарям не вдалося. На молодого офіцера очікувало тривале лікування та реабілітація.

Читайте також:  Учасник «Ігор нескорених» зі Старокостянтинова переймав досвід американських військових ветеранів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую