ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу. Попереду чвертьфінали

Спорт 1726
4-5 липня в Кубку Хмельницької області з футболу відбудуться три з чотирьох матчі
4-5 липня в Кубку Хмельницької області з футболу відбудуться три з чотирьох матчі. Фото: hoff.km.ua

В 1/4 фіналу проведуть поки що три матчі, замість чотирьох.

Сім володарів путівок до чвертьфіналу Кубка області з футболу відомі. Ще один визначиться невідомо коли. А тому найближчими вихідними в 1/4 фіналу зіграють лише шість команд, які й визначать між собою, хто гратиме у півфіналі.

«Перлина Поділля» з Білогір’я, яка в 1/8 фіналу здолала теофіпольську «Іскру» з рахунком 5:0, поки не зіграє в чвертьфіналу. Причина – матч «Енергетик» (Нетішин) – «Случ» (Старокостянтинів) й досі не відбувся. Нагадаємо, команди не можуть зіграти через епідситуацію із Covid-19 у Старокостянтинові. Як повідомили в обласній Асоціації футболу, як тільки ці клуби визначать між собою переможця, тоді й буде призначена дата чвертьфінального поєдинку проти білогірського клубу.

А ось інші команди свої матчі 1/4 фіналу проведуть 4-5 липня. Так, 4 липня «Вікторія» в Городку прийматиме ФК «Антоніни». А «Олімп» у Деражні – ярмолинецьку «Евеліну».

Ще один матч пройде 5 липня в Пасічній, де місцева «Еліта» прийматиме володаря кубку області та чемпіона Хмельниччини 2019 року дунаєвецький «Епіцентр». Але перед цим матчем на «Епіцентр» очікує відновлення першості в чемпіонаті України серед аматорів. Напередодні кубкової гри, 4 липня, дунаєвчани в Васильківцях Тернопільської області зіграють із «ОДЕКом» із Рівненщини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую