ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» втратив перемогу, «Епіцентр» - достроково у фінальній частині

Спорт 2912
Волочиський Агробізнес зіграв у нічию в Краматорську з рахунком 1:1
Волочиський Агробізнес зіграв у нічию в Краматорську з рахунком 1:1. Фото: ілюстративне пресслужби ФК Агробізнес

Представники Хмельниччини в чемпіонатах України зіграли свої чергові матчі.

Волочиський «Агробізнес» свій поєдинок 25 туру в першій лізі провів 19 липня в Краматорську Донецької області проти «Авангарду». І майже до останніх хвилин поєдинку претендував на перемогу, але не зміг втримати її.

Якщо перший тайм у Краматорську завершився внічию 0:0, то вже в другій половині грі командам вдалося не лише створити безліч гольових моментів, а й реалізувати деякі з них. Першими відзначитися могли господарі, які на 54 хвилині заробили пенальті. Але Олексій Лобов пробив вище воріт, а тому рахунок залишився незмінним.

А вже на 72 хвилині швидка атака «Агробізнеса» завершилася взяттям воріт донеччан. Простріл Віталія Груші результативно замкнув Богдан Іванченко, для якого цей гол став дебютним в складі «Агробізнеса». Могли гості забивати ще. Але спочатку Груші забракло точності, а згодом і Богдан Семенець не влучив у ворота з декількох метрів.
«Авангарду» все таки вдалося відігратися. Сталося це вже на 92 хвилині поєдинку, коли краматорці заробили право на штрафний. Артур Мурза пробив, але влучив у стійку. Утім першим на добиванні був Юрій Сеницький, який і встановив остаточний рахунок у грі – 1:1.

Волочиський «Агробізнес» після цього матчу має в активі 47 очок та продовжує боротьбу за призові місця в першій лізі. Свій наступний матч команда зіграє 24 липня в Волочиську проти луцької «Волині».

Читайте також: «Агробізнес» - «Минай»: скандал на всю Україну

А дунаєвецький «Епіцентр», який лише прагне грати у Професіональній футбольній лізі, 18 липня зіграв черговий матч у першості України серед аматорів. Суперником дунаєвчан став ФК «Луцьксантехмонтаж №536». Перемога над цим клубом означала, що «Епіцентр» достроково виходить із групи 1 до фінальної частини змагань. І команда Ігоря Бадла впоралася з цим завданням.

Вже на 24 хвилині господарі поля відкрили рахунок, коли з пенальті відзначився Руслан Івашко. У другому таймі «Епіцентр» забив ще два голи. Спочатку в воротах луцької команди на 49 хвилині «розписався» Олександр Черченко, а згодом на 63 хвилині забив і Олександр Кіцак. Отож, «Епіцентр» виграв з рахунком 3:0 і достроково забронював собі участь у фінальній частині чемпіонату України з футболу серед аматорів.

Свій наступний матч дунаєвчани проведуть 25 липня в Луцьку проти «Вотрансу». Щоправда, на турнірне становище «Епіцентру» результат цього матчу вже не вплине. Ну, а як «Епіцентр» переграв «Луцьксантехмонтаж №536» дивіться в відео:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую