ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Минай»: скандал на всю Україну

Спорт 4342
Юрій Іванов показав 8 жовтих карток футболістам Агробізнеса та 3 гірчичники гравцям Миная
Юрій Іванов показав 8 жовтих карток футболістам Агробізнеса та 3 гірчичники гравцям Миная. Фото: скрін з відеотрансляції матчу Агробізнес-Минай

Волочиська команда програла, а арбітра матчу наче побили після гри.

Матч 24 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі в Волочиську, між місцевим «Агробізнесом» та ужгородським «Минаєм», який відбувся 15 липня, завершився скандалом. Як повідомили деякі видання, після гри побили головного арбітра поєдинку Юрія Іванова, після чого він нібито вирушив до місцевого відділку поліції знімати побої.

Так це чи ні? Журналіст сайту «Є» спрямував своє запитання керівниці cектору комунікації Нацполіції в Хмельницькій області Інні Глезі. За словами Інни В’ячеславівни, арбітр телефоном заявив у поліцію про його побиття, після чого пану Іванову надали направлення на судово-медичну екпертизу і він поїхав. «Видимих ушкоджень на ньому не було», - сказала Інна Глега. Та ось чи поїхав Юрій Іванов на освідування, в облуправлінні Нацполіції не знають. Зв’язатися із рефері цього матчу журналістам сайту «Є» не вдалося, але ми готові оприлюднити його бачення ситуації.

Почесний президент ФК «Агробінес» Олег Собуцький, в коментарі ТРК «Футбол», сказав, що люди, які були навколо стадіону після матчу, хотіли йти бити суддів. «Я цих людей затримав, я їх не пустив. Тому що зібралася дуже велика кількість людей, - заявив Олег Михайлович. - А те, що вони пишуть, що їх били на стадіоні - нехай розказують комусь іншому. Якщо їх били на стадіоні - чому вони не вийшли? Де вони там були? Люди йшли, я людей стримав, бо з них могли зробити купу м'яса. Я людей не пустив».

В «Агробізнеса», який програв цей матч з рахунком 2:0, є претензії до арбітражу. Адже пан Іванов показав восьми футболістам жовті картки. Крім цього, не призначив на 32 хвилині матчу пенальті в ворота гостей, коли на газоні опинився Богдан Семенець. Іванов порушення правил не вгледів та покарав форварда «Агробізнеса» «гірчичником» за симуляцію. Пан Собуцький вважає, щоб в тому епізоді (тоді рахунок був 0:0), було порушення правил.

Богдан Семенець - форвард ФК Агробізнес

На 32 хвилині матчу нападник Агробізнеса Богдан Семенець отримав жовту картку за симуляцію, тоді як в клубі вважають, що Роман Никитюк з Минаю порушував правила і це мав бути пенальті. Фото пресслужби ФК Агробізнес.

Закарпатці ж на 87 хвилині відкрили рахунок у грі, коли відзначився Сергій Машталір. А вже на 2 компенсованій хвилині до основного часу, в ворота «Агробізнеса» призначили пенальті, який реалізував Анатолій Нурієв.

Читайте також: Справа побиття арбітра Іванова: поліція відкрила кримінальне провадження

«Агробізнес» після цієї поразки з другого місця перемістився на третє, маючи в активі 46 очок. На один бал більше в «Минаю», а лідирує «Інгулець», в якого 50 очок. Свій наступний матч волочиська команда проведе 19 липня в Краматорську, де зіграє проти «Авангарду».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую