ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: у восьми матчах забили 31 гол

Спорт 2222
У Соколівці "Сокіл" переміг "Колос ОТГ" з рахунком 5:1
У Соколівці "Сокіл" переміг "Колос ОТГ" з рахунком 5:1. Фото: Ярослава Степанюка

Відбулися поєдинки першого туру.

Стартував новий чемпіонат області з футболу, який цього року проходить за новим форматом. На старт поки що вийшли 16 із 18 команд, оскільки нетішинський «Еергетик-Миклуш», через карантинні обмеженні, не зміг поки що прийняти ФК «Антоніни». А ось решта клубів провели своє перші поєдинки.

У групі 1 найрезультативнішим став матч у Теофіполі, де «Іскра» приймала старокостянтинівський «Цукровик». У цьому матчі було забито 6 голів, і всі вони влетіли в ворота господарів. Отож, «Цукровик» переміг з рахунком 6:0. В іншому поєдинку цієї групи в Білогір’ї «Перлина Поділля» здолала «Лісівник» з Шепетівки з рахунком 3:1. У другому турі, матчі якого заплановані на 25-26 липня, «Перлині Поділля» доведеться зіграти на виїзді з «Цукровиком», а «Лісівник» вирушить до Антонін. «Іскра» свій матч з «Енергетиком-Миклуш» проведе пізніше. Дату цього матчу поки не призначили.

У групі 2 в одному з матчів було забито сім голів. У Старій Синяві місцева команда «ОТГ» приймала «Меджибіж» та здобула перемогу з рахунком 6:1. Ще один матч у цій групі – в Деражні, де місцевий «Олімп» приймав красилівський «Случ», завершився перемогою гостей з рахунком 2:0. А в Пасічній «Еліта», поступаючись в рахунку «Ниві» з Летичева, змогла відігратися та зіграти в нічию 1:1. У наступному турі «Меджибіж» знову гратиме на виїзді – цього разу в Красилові, а «ОТГ» вдома прийматиме «Ниву». «Еліта» ж свій матч проведе в Деражні.

Одразу два матчі в групі 3 завершилися внічию 1:1. Так, у Новій Ушиці «Агробізнес» розійшовся миром із деражнянським «ЛМД-Патріотом», а в Городку «Вікторія» не змогла здолати ярмолинецьку «Евеліну». А ось у Соколівці Ярмолинецького району «Сокіл» здолав «Колос-ОТГ» з Дунєавець, перемігши гостей з рахунком 5:1. У другому турі «Сокіл» вдома прийматиме «Евеліну», «ЛМП-Патріоти» в Деражні – «Вікторію», а новоушицький «Агробізнес» зіграє на виїзді з «Колосом-ОТГ».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую