ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло контрольний матч з дублерами ковалівського «Колоса»

Спорт 2965
Артем Панасенков заробив пенальті в матчі проти Колоса, який реалізував Андрій Ліповуз
Артем Панасенков заробив пенальті в матчі проти Колоса, який реалізував Андрій Ліповуз. Фото: ілюстративне з архіву

Поєдинок відбувся у Київській області.

Сьогодні, 26 липня, хмельницьке «Поділля», готуючись до нового сезону в другій лізі, зіграло контрольний поєдинок проти дублюючого складу команди української Прем’єр-ліги ковалівського «Колоса».

Вже на старті поєдинку ковалівці забили швидкий гол у ворота Олега Чуваєва, а тому хмельничанам довелося більше йти в атаку, щоб відновити рахунок. Утім, перший тайм так і завершився мінімальною перемогою «Колоса» з рахунком 1:0.

А ось у другій половині гри, «Поділля» не лише відігралося, а й забило переможний гол. Спочатку пенальті у ворота «Колоса» заробив Артем Панасенков. Одинадцятиметровий реалізував Андрій Ліповуз. Згодом хмельничани знову отримали право на пенальті (м’яч в штрафному майданчику ковалівців влучив у руку гравця «Колоса»). Цього разу влучно пробив Ян Морговський.

Отож, «Поділля» здобуло перемогу з рахунком 2:1.

«Свій наступний спаринг наша команда проведе 7 серпня, - розповів сайту «Є» адміністратор ФК «Поділля» Анатолій Вольський. – Зіграємо з тернопільською «Нивою». Матч пройде на полі суперника».

Щодо кадрових змін у складі хмельничан, то під час цього міжсезоння клуб залишив сенегалець Сулейман Діонг, який вже провів ряд матчів у першій лізі за ФК «Черкащина». Немає в команді й Олександра Жданова. Натомість, гравцем «Поділля» став вихованець харківського футболу, захисник Дмитро Пріхна, який минулий сезон провів у складі сімферопольської «Таврії».

Попередньо новий чемпіонат України в другій лізі, в якій виступає «Поділля», розпочнеться на початку вересня. А ось наприкінці серпня, не виключно, стартуватиме розіграш Кубку України.

Читайте також: Футбольний матч пам'яті Віталія Балицького у Хмельницькому: 9 голів та дружня атомосфера (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую