ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: кількість учасників зменшилася

Спорт 2467
Чемпіонат області з футболу 2020 року проходить у два етапи. Кращі дві команди першого етапу з кожної групи вийдуть до наступного раунду, щоб визначити призерів змагань
Чемпіонат області з футболу 2020 року проходить у два етапи. Кращі дві команди першого етапу з кожної групи вийдуть до наступного раунду, щоб визначити призерів змагань. Фото: facebook.com

Відбулися поєдинки третього туру.

У чемпіонаті Хмельницької області пройшли матчі 3 туру. Утім, для однієї з команд першість так і не розпочалася. Маємо на увазі нетішинський «Енергетик-Миклуш».

Нагадаємо, перші два матчі цієї команди, яка виступає в групі 1, були перенесені через карантинні обмеження в Нетішині. «Вже сьогодні можемо говорити, що «Енергетик-Миклуш» цього сезону не зіграє в чемпіонаті області, - каже заступник голови Хмельницької обласної асоціації футболу Микола Кузнецов. – Більшість гравців цієї команди – працівники атомної, і через карантинні обмеження вони не можуть брати участь у чемпіонаті. Тому «Енергетик-Миклуш» так і не вийде на старт змагань, а в групі 1 за дві путівки до наступного етапу змагатимуть п’ять команд».

Отож, минулими вихідними команди зіграли свої чергові матчі. Так, ФК «Антоніни» в Теофіполі здолали «Іскру» з рахунком 5:1. А шепетівський «Лісівник» вдома поступився старокостнятинівському «Цукровику» з рахунком 1:0, який очолив турнірне становище в групі. Утім, білогірська «Перлина Поділля», в якої шість очок, як у «Цукровика», зіграла на один матч менше.

У групі 2, в якій після двох турів стовідсотковий результат мали старосинявська «ОТГ» та красилівський «Случ», центральним матчем 3 туру мав стати саме матч між цими командами. Але його перенесли на пізніший термін. Цим скористалася «Еліта» з Пасічної, яка здолала ФК «Меджибіж» з рахунком 8:1, яка впритул наблизилася до лідерів. В «Еліти» тепер 5 очок. Першу перемогу в чемпіонаті здобула «Нива» з Летичева, яка в Деражні переграла «Олімп» з рахунком 2:1.

У групі 5 лідери здобули свої перемоги. Так, «ЛМП-Патріоти» з Деражні в Ярмолинцях переграли «Евеліну» з рахунком 6:1, а «Сокіл» з Соколівки в Новій Ушиці переграв «Агробізнес» 2:1. Тепер у «Сокола» та «ЛМП-Патріотів» по 7 залікових балів. Ще один матч пройшов у Городку, де місцева «Вікторія» переграла «Колос-ОТГ» з Дунаєвець – 3:1.

Матчі наступного туру заплановані на 8-9 серпня. У групі 1 ФК «Антоніни» прийматимуть «Цукровик», а «Іскра» - «Перлину Поділля». У групі 2 «Случ» у Красилові зіграє з «Елітою», а «Нива» проведе свою гру в Меджибожі. «ОТГ» в Старій Синяві зіграє з «Олімпом». Матчем туру в групі 3 стане поєдинок у Соколівці, де «Сокіл» прийматиме «ЛМП-Патріотів». У Ярмолинцях «Евеліна» зіграє з «Колосом-ОТГ», а «Агробізнес» у Новій Ушиці прийматиме «Вікторію».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую