ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу перенесли

Спорт 2058
Фінал Кубка області з футболу, який мав відбутися 21 серпня, перенесли
Фінал Кубка області з футболу, який мав відбутися 21 серпня, перенесли. Фото: з архіву

Коли пройде вирішальний матч і які команди зіграють – невідомо.

Сьогодні, 21 серпня, в Хмельницькому на СК «Поділля» мав пройти фінальний матч Кубка області з футболу. В ньому мали б зіграти дунаєвецький «Епіцентр» та білогірська «Перлина Поділля». Але… матч не відбудеться.

Як розповіли журналісту сайту «Є» в Хмельницькій обласній Асоціації футболу, поєдинок перенесли на невизначену дату, оскільки захворіли 11 гравців «Епіцентру» і команда не зможе приїхати на гру. Але є ймовірність того, що «Епіцентр» взагалі не зможе зіграти в фіналі Кубка області.

Річ у тому, що дунаєвецька команда набуває статус професійного футбольного клубу і має стартувати у Кубку України з футболу. А тому виконавчий комітет обласної Асоціації футболу має ще вирішувати подальшу долю фіналу Кубка області. Не виключено, що фінал проведуть наступного тижня. Але суперником «Перлина Поділля» може стати не «Епіцентр», а городоцька «Вікторія», яку дунаєвчани здолали в півфіналі.

Нагадаємо, фінал Кубка області спочатку планували провести 24 серпня. Але за згодою обох фіналістів, перенесли на 21 серпня.

Читайте також: Першість області з футболу: без втрат лише одна команда

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую