ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: без втрат лише одна команда

Спорт 2146
Сергій Яровий, який цьог осезону виступає з Перлину Поділля, очолює рейтинг бомбардирів у групі 1
Сергій Яровий, який цьог осезону виступає з Перлину Поділля, очолює рейтинг бомбардирів у групі 1. Фото: з архіву

Завершилося перше коло першого етапу обласних змагань.

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу завершився 5 тур, який став заключним у першому колі на першому етапі змаганні. Попереду пропущений матч 22 серпня між «ОТГ» зі Старої Синяви та «Случа» з Красилова.

Єдиною командою області, яка ще не тврачала залікові очки, є «Перлина Поділля» з Білогіря, яка виступає в групі 1. У 5 турі білогірці здобули четверту поспіль перемогу, здолавши «Антоніни» з рахунком 3:0. А гравець «Перлини Поділля» Сергій Яровий очолив гонку бомбардирів у групі, забивши 5 голів у трьох матчах. В іншому поєдинку 5 туру цієї групи «Лісівник» у Шепетівці здолав теофіпольську «Іскру» з рахунком 4:0. Наразі в групі 1 лідирує «Перлина Поділля» з 12 очками, по 6 балів мають «Антоніни», «Лісівник» та старокостянтинівський «Цукровик». «Іскра» поки що з нулем.

У групі 2 «ОТГ» зі Старої Синяви втратила перші очки. У Пасічній в грі проти «Еліти» гості вели в рахунку 0:1, але на 86 хвилині «Еліта» забила і матч завершився внічию 1:1. ФК «Меджибіж» свій матч провів у Деражні проти імсцевого «Олімпу» та поступився 3:0. А красилівський «Случ» в Летичеві переміг «Ниву» з рахунком 3:2. Отож, у цій групі з 10 очками лідирує «ОТГ», далі йдуть «Случ» та «Еліта», в яких по 9 балів. «Нива» має 7 очок, «Олімп» - 4, а ось «Меджибіж» - нуль.

Читайте також: Дунаєвчани здобули «срібло» аматорської першості (ВІДЕО)

У групі 3 «ЛМД-Патріоти» з Деражні вдома здолали дунаєвецький «Колос-ОТГ» з рахунком 9:0. У цьому матчі чотирма голами відзначився Андрій Наконечний, який тепер має в своєму активі 8 голів та є кращим бомбардиром усього чемпіонату. А ось «Евеліна» в Ярмолинцях програла новоушицькому «Агробізнесу» 4:0. А в Городку місцева «Вікторія» здолала «Сокіл» з Соколівки 2:1. Отож, групу 3 очолюють деражнянці, в яких 11 очок, але лише на бал менше в «Агробізнеса». «Сокіл» перемістився на третє місце з 8 очками, четвертою з 7 балами йде «Вікторія», а «Евеліна» - п’ята з п’ятьма очками. «Колос-ОТГ» поки із нулем.

Чемпіонат бере не тривалу паузу, після якої, 29 серпня, розпочнеться друге коло першого етапу. А вже 21 серпня в Хмельницькому на СК «Поділля» відбудетсья фінал Кубка області, в якому зіграють «Перлина Поділля» та дунаєвецький «Епіцентр».

Читайте також: «Поділля» - «Буковина»: два пенальті, п’ять голів (ФОТО + ВІДЕО)

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую