ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук перемогла в Німеччині

Спорт 2613
Марина Бех-Романчув перемогла на турнірі «ISTAF Berlin 2020»
Марина Бех-Романчув перемогла на турнірі «ISTAF Berlin 2020». Фото: скрін з трансляції телеканалу daserste.de

Цього разу вона все таки випередила німкеню Малайку Міхамбо.

Вчора, 13 вересня, в Берліні відбулися легкоатлетичні змагання «ISTAF Berlin 2020». Участь у них взяла хмельничанка Марина Бех-Романчук, яка не лише виграла в секторі стрибків у довжину, а й показала свій найкращий результат у сезоні.

Головною конкуренткою Марини в секторі була німкеня Малайка Міхамбо, яка 8 вересня в Дессау-Рослау перемогла хмельничанку, стрибнувши на 7 метрів та 3 сантиметри. Та у Берліні Малайка не змогла повторити цей результат, натомість Бех-Романчук продемонструвала свій кращий стрибок у нинішньому сезоні.

Хмельничанка з першої ж спроби очолила турнірну таблицю в секторі стрибків у довжину. Щоправда, результат Марини був не високий – 6,44 метри. Утім, у німкені стрибок був на сантиметр коротшим. У решти суперниць – ще гірші стрибки.

Та вже в другій спробі Бех-Романчук стрибнула на 6,62 метри, тоді як конкурентки – не далі, ніж 6,54 метри.

У третій спробі хмельницькій легкоатлетці вдалося продемонструвати результат 6 метрів 87 сантимерів, який для неї став кращим у сезоні. А на змаганнях – недосяжним для суперниць.

Марина Бех-Романчук виграла турнір «ISTAF Berlin 2020». Діюча чемпіонка світу Малайка Міхамбо – друга, з результатом 6,77 метри.

Читайте також: Марина Бех-Романчук виграла черговий міжнародний турнір

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую