ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу. «Агробізнес» зіграв в Ужгороді

Спорт 2468
Микола Когут став автором єдиного голу в матчі проти ФК Ужгород
Микола Когут став автором єдиного голу в матчі проти ФК Ужгород. Фото: з архіву

Команда з Волочиська здобула путівку до наступного етапу.

Волочиський «Агробізнес» стартував у Кубку України з футболу. Сьогодні, 16 вересня, команда провела свій матч другого етапу змагань в Ужгороді, де суперником був місцевий футбольний клуб.

«Агробізнес» у грі проти ФК «Ужгород» вважався фаворитом, адже команда виступає в першій лізі (суперник у другій) та ставить за завдання в новому чемпіонаті підвищитися в класі. Тобто, вийти до Української Прем’єр-ліги.

І вже з перших хвилин матчу в Ужгороді волочиські футболісти почали активно грати в нападі та на 10 хвилині змогли відкрити рахунок. Ігор Курило довгим пасом «знайшов» Романа Гагуна і той відпасував на Миколу Когута, який і забив перший гол у ворота ФК «Ужгород». Мали гості ще моменти, але реалізувати їх не змогли.

У другому таймі гра дещо вирівнялася, адже закарпатці кинулися відіграватися. Та якоїсь особливої загрози біля воріт «Агробізнеса» ці атаки не несли. Гості ж діяли на контратаках і мали шанси збільшити свою перевагу. Але в одному з епізодів господарів врятувала поперечина, в інших – нереалізація моментів.

«Агробізнес» переміг з рахунком 1:0 та вийшов до наступного етапу. Суперника волочиської команди визначать 18 вересня під час жеребкування.

Нагадаємо, що в другому раунді Кубку України з футболу виступає ще один представник Хмельниччини дунаєвецький «Епіцентр». Дунаєвчани свій матч проведуть 17 вересня вдома проти тернопільської «Ниви».

Читайте також: «Агробізнес» здобув першу перемогу в сезоні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую