ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» здобув першу перемогу в сезоні

Спорт 2482
Роман Гагун став автором двох голів у матчі Агробізнеса проти Кристала
Роман Гагун став автором двох голів у матчі Агробізнеса проти Кристала. Фото: ілюстративне з архіву

Для команди з Волочиська матч проти «Кристала» був дебютним.

11 вересня в Волочиську на стадіоні Юність відбувся матч 2 туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. Місцевий «Агробізнес» приймав херсонський «Кристал» та здобув перемогу в першому для себе матчі нинішнього сезону.

Для «Кристала» цей матч вже третім у новому сезоні. Адже команда з Херсона вже виступала в Кубку України, в якому здолала ФК «Нікополь» з рахунком 3:1, а в першому турі чемпіонату програла МФК «Миколаїв» з рахунком 2:1. «Агробізнес», як відомо, в Кубку України стартує лише 16 вересня, а ось матч першого туру проти «Полісся» був перенесений через спалах COVID-19 у волочиській команді.

Ще за день до гри планувалося, що на стадіон «Юність» зможуть завітати глядачі. Утім, враховуючи те, що Волочиськ із 14 вересня перебуватиме в «червоній зоні», гра пройшла за порожніх трибун. Утім, це не завадило «Агробізнесу» досягнути поставленого завдання – виграти матч.

Поєдинок видався не легким. І хоч господарі першими відкрили рахунок (на 33 хвилині відзначився Роман Гагун), в другому таймі «Агробізнесу» довелося відіграватися. Адже «Кристал», завдяки влучним ударам Гливого та Семенини, вже на 57 хвилині матчу вів у рахунку.

Волочиській команді знадобилося менше 20 хвилин, щоб не лише відновити рівновагу в рахунку, а знову повести в ньому. Спочатку на 74 хвилині забив Сергій Семенюк, який вийшов на заміну, а за хвилину дубль у грі оформив Гагун – 3:2. Крапку в матчі ж поставив Руслан Черненко, який на 87 хвилині реалізував пенальті, призначений у ворота «Кристала» за гру рукою захисника. Отож, «Агробізнес» виграв 4:2.

Вже 16 вересня на команду Олександра Чижевського очікує матч другого попереднього раунду Кубка України в Ужгороді. А 20 вересня «Агробізнес» гратиме в першій лізі. Цього разу в Харкові проти «Металіста-1925».

Читайте також: Кубок України з футболу. «Агробізнес» та «Епіцентр» отримали суперників

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую