ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» переміг, «Епіцентр» врятувався від поразки

Спорт 2356
Ігор Курило, забивши гол у ворота Альянсу, допоміг Агробізнесу перемогти
Ігор Курило, забивши гол у ворота Альянсу, допоміг Агробізнесу перемогти. Фото: з архіву

Два з трьох професійних футбольних клубів Хмельниччини провели свої матчі.

26 вересня волочиський «Агробізнес» та дунаєвецький «Епіцентр» провели свої поєдинки в першості України з футболу. «Агробізнес» - у першій лізі, «Епіцентр» - у другій.

Волочиська команда вдома приймала «Альян» з Липової Долини Сумської області. За рівної гри у першому таймі господарям все таки вдалося забити гол та піти на перерву з мінімальною перевагою. На 41 хвилині відзначився Сергій Петров. А ось у другому таймі «Агробізнес» почав діяти швидше та створювати небезпеку біля воріт гостей. Утім, втілити її в гол тривалий час не вдавалося. До того ж, «Альянс» зміг провести результативну контратаку на 70 хвилині, яка завершилася голом Іллі Зубкова.

Волочиська команда продовжила демонструвати атакувальний футбол. І на 85 хвилині після подачі зі штрафного, Ігор Курило завдав влучного удару та приніс перемогу свої команді. Отож, «Агробізнес» переміг «Альянс» з рахунком 2:1. Тепер в активі волочиської команди 6 очок у трьох матчах. Свій наступний поєдинок у першій лізі «Агробізнес» проведе 6 жовтня у Луцьку проти «Волині».

«Епіцентр», який виступає в другій лізі групі «А» грав у Щасливому Київської області проти столичного «Рубікону». Матч розпочався із затримкою у понад 30 хвилин, а потім… дунаєвчани майже увесь поєдинок володіли ініціативою. Ось тільки вразити ворота суперника ніяк не вдавалося. До того ж, на 23 хвилині Максим Тищенко з «Рубікону» зумів вивести свою команду вперед у рахунку.

Гості, намагаючись відігратися, ніяк не могли реалізувати створені моменти. Та на 68 хвилині матчу Микола Буй з метрів 30-ти потужним ударом у «дев’ятку» зрівняв рахунок. Далі «Епіцентр» намагався вирвати перемогу, але… нічия 1:1. Тепер у команди з Дунаєвець 7 очок у трьох матчах. Свій наступний поєдинок у другій лізі «Епіцентр» проведе 4 жовтня вдома, коли прийматиме «Чайку» з Київщини.

Ну, а вже 30 вересня «Епіцентр» та «Агробізнес» зіграють між собою. Цей матч у Дунаївцях пройде в рамках третього етапу Кубка України.

Ще один представник області в ПФЛ – хмельницьке «Поділля», свій матч у другій лізі проведе сьогодні, 27 вересня. О 16.00 на СК «Поділля» хмельничани прийматимуть «Діназ» з Вишгорода Київської області.

Читайте також: ФК «Поділля» дозаявив канадського легіонера

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую