ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Агробізнес»: історичний матч з інтригою

Спорт 2280
Епіцентр та Агробізнес в Дунаївцях зіграли матч 1/16 фіналу Кубка України
Епіцентр та Агробізнес в Дунаївцях зіграли матч 1/16 фіналу Кубка України. Фото: Віктора Зарванського

У Дунаївцях відбувся матч 1/16 фіналу Кубка України.

Жереб звів дві команди з Хмельниччини в третьому раунді кубкових змагань. Враховуючи те, що «Епіцентр» в чемпіонаті виступає в другій лізі, а «Агробізнес» - у першій, матч пройшов в Дунаївцях. Та рідні стіни не допомогли дунаївчанам здобути путівку до 1/8 фіналу.

Наставник «Епіцентра» Ігор Бадло виставив бойовий склад. Щоправда, в заявці на гру не було Миколи Буя (через травму), який у двох попередніх кубкових матчах забив чотири голи. І, як після матчу зізнався Ігор Бадло, у грі дещо не вистачало «прихованих» ударів Буя. Утім, попри результат, головний тренер «Епіцентра» подякував своїм гравцям за характер та гру.

А ось головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський з перших хвилин випустив дещо експериментальний склад. Адже, якщо порівнювати склад із крайнім матчем волочиської команди в першості, в якому вони перемогли «Альянс», на полі з’явилися лише троє футболістів – Гагун, Думанюк та Петров. Решта – в кого мало ігрової практики. Вже після гри Олександр Чижевський сказав, що дав шанс іншим футболістам проявити себе.

Рахунок у грі був відкритий вже на 7 хвилині матчу. «Агробізнес» заробив пенальті, який реалізував Сергій Семенюк. Та вже на 21 хвилині рахунок став 1:1. Руслан Івашко, заробивши пенальті, реалізував його та повернув інтригу до матчу.

Більше голів у першому таймі не було. Але ж і в другому таймі тривалий час рахунок був незмінним. Хоча моменти були як в «Епіцентра» так і в «Агробізнеса». Найкращий, мабуть, в Тараса Пліса, який перекинув м’яч через Андрія Артима, але той пролетів над поперечиною.

Все йшло до того, що командам «світили» два екстра тайми по 15 хвилин. Але на 90+2 хвилині «Агробізнесу» вдалося провести атаку, яка завершилася влучним ударом Миколи Когута.

«Агробізнес» переміг та вийшов до 1/8 фіналу Кубка України. Хто стане суперником волочиської команди стане відомо після жеребкування. Ну, а поки обидві команди сконцентрують свою увагу на виступах у чемпіонатах України.
«Епіцентр» вже 4 жовтня в Дунаївцях зіграє свій матч у другій лізі проти «Чайки» з Петропалівcької Борщагівської Київської області.

«Агробізнес» у першій лізі 6 жовтня зіграє в Луцьку проти «Волині».

Читайте також: «Агробізнес» переміг, «Епіцентр» врятувався від поразки

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую