ye-logo.v1.2

Футбол. Усі клуби Хмельниччини виграли свої матчі в ПФЛ

Спорт 1391
Роман Гагун вже не є гравцем "Агробізнеса". Тепер він виступатиме в УПЛ за львівський "Рух"
Роман Гагун вже не є гравцем "Агробізнеса". Тепер він виступатиме в УПЛ за львівський "Рух". Фото: з архіву

Відбулися поєдинки 6 туру в першій та другій лігах чемпіонату України.

Волочиський «Агробізнес», хмельницьке «Поділля» та дунаєвецький «Епіцентр» свої матчі проводили в рідних стінах. І усі представники Хмельниччини в Професіональній футбольній лізі здобули перемоги в цих матчах.

«Агробізнес», який напередодні матчу з краматорським «Авангардом» залишився без Романа Гагуна (він перейшов до львівського «Руху»), 11 жовтня зміг здолати суперника завдяки єдиному голу. Його на 76 хвилині поєдинку з пенальті забив Руслан Черненко. Здобувши три очки, команда з Волочиська поліпшила своє турнірне становище. Тепер у неї 9 очок та 5 місце в турнірній таблиці першої ліги. Свій наступний матч «Агробізнес» зіграє 16 жовтня в Горішніх Плавнях проти «Гірника-Спорта», в якому 10 очок та 3 позиція.

«Епіцентр» у Дунаївцях 11 жовтня приймав львівські «Карпати». Дунаєвчани вже грали з «Карпатами» в Кубку України, коли здолати суперника з рахунком 4:0. Цього разу «Епіцентр» знову виграв, але забив два голи. Спочатку на 2 хвилині відзначився Олег Ничипоренко, а 50 хвилині успіх дунаївчан закріпив Сергій Раца. Отож, 2:0. Тепер у «Епіцентра» 11 очок в 5 матчах та 3 місце в турнірній таблиці. Свій наступний матч команда проведе на виїзді проти «Волині-2», в якої 4 бали та 10 позиція.

Ну, а хмельницьке «Поділля» 10 жовтня здолало «Ужгород». Детальніше про цей матч можна прочитати на сайті «Є» в матеріалі «Поділля» - «Ужгород»: бенефіс Фаді Салбака.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую