ye-logo.v1.2

Три команди нагорі

Спорт 2614

У чемпіонаті області з футболу серед команд вищої групи відбулися матчі четвертого туру.

Лідери змагань свої поєдинки провели на виїзді. Волочиський «Збруч», здобувши першу перемогу в першості України серед аматорів над житомирським «Арсеналом» з рахунком 3:0, завітав до Славути. Цей поєдинок став центральним у турі, оскільки славутчани посідали третє місце і прагнули, як мінімум, зберегти свою позицію. Але здолати лідера ФК «Славуті» не вдалося… «Збруч» переміг із рахунком 2:1.

А в Красилові місцева команда приймала хмельницьке «Поділля». Матч видався доволі щедрим на голи, три з яких влетіли у ворота господарів. Футболісти ФК «Красилів» завдали лише одного результативного удару, а тому матч завершився перемогою команди з обласного центру з рахунком 3:1. В решті поєдинків перемоги були за господарями. Волочиська «Астарта» з рахунком 1:0 здолала старосинявський «Енергетик-Ікву», а ФК «Полонне» переміг ізяславську «Горинь-Бартнік» з рахунком 2:0.

Отже, після чотирьох турів очолюють першість «Збруч», «Поділля» та ФК «Полонне», в яких по 9 очок. Четвертого червня в Хмельницькому відбудеться центральний матч 5 туру. Адже «Поділля» прийматиме «Полонне». А ось волочиський «Збруч» цей тур пропускатиме.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую