ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Нива»: переможна хода триває

Спорт 1872
Богдан Семенець (у білій формі) в матчі проти тернопільської Ниви забив гол та заробив пенальті
Богдан Семенець (у білій формі) в матчі проти тернопільської Ниви забив гол та заробив пенальті. Фото: з архіву

Волочиська команда здобула п’яту поспіль перемогу.

У чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги пройшли матчі 14 туру. Волочиський «Агробізнес» вдома на стадіоні «Юність» приймав тернопільську «Ниву». І команді Олександра Чижевського вдалося здобути п’яту поспіль перемогу. До того ж, вкотре дуже результативну.

Перший гол у матчі був забитий на 27 хвилині, коли у воротах «Ниви» відзначився Богдан Семенець. А на 35 хвилині тернополяни знову пропустили – гол, забитий Юрієм Романюком видався курйозним, адже півзахисник «Агробізнеса» з центру поля пробив у бік воріт Даніїла Єрмолова і той наче без проблем мав зупинити м’яч. Але голкіпер помилився і м’яч опинився в воротах – 0:2.

У другому таймі, як сказав головний тренер волочиської команди Олександр Чижевський, його команда більше грала по рахунку. Звісно, очікуючи на свої моменти. А їх «Агробізнес» дочекався. На 63 хвилині матчу Богдана Семенця не за правилами зупинили в штрафному майданчику «Ниви» і арбітр призначив пенальті. Руслан Черненко реалізував вже шостий у цьому сезоні одинадцятиметровий, який став для нього восьмим голом у сезоні.

Ну, а на 90+4 хвилині матчу Сергій Петров, який третій матч поспіль виходить на заміну, забив свій третій поспіль гол у чемпіонаті. У підсумку «Агробізнес» переміг з рахунком 4:0.

Завдяки перемозі над «Нивою», команда з Волочиська вже має 25 очок та піднялася на другу сходинку в турнірній таблиці. Попереду на неї очікують ще два виїзних матчі, найближчий з яких 25 листопада проти МФК «Миколаїв». 29 листопада «Агробізнес» зіграє у Житомирі проти «Полісся», а 2 грудня вдома проведе матч 1/8 фіналу Кубка України проти полтавської «Ворскли». Саме після цього матчу волочиські футболісти підуть на зимову перерву.

А вже завтра, 22 листопада, ще два представники Хмельниччини в ПФЛ, зіграють свої матчі у другій лізі. Хмельницьке «Поділля» в Києві зустрінеться з «Рубіконом», а дунаєвецький «Епіцентр» у Волочиську прийматиме вінницьку «Ниву».

Читайте також: Першість області з футболу. Матч за чемпіонство переграють

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую