ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу. «Епіцентр-Подоляни» гратиме в Львові, «Новатор» - у Хмельницькому

Спорт 1341
У Кубку України з волейболу 14 команд позмагаються за 8 путівок до наступного етапу змагань
У Кубку України з волейболу 14 команд позмагаються за 8 путівок до наступного етапу змагань. Фото: з архіву

Коли зіграють матчі – поки остаточно невідомо.

Городоцький «Епіцентр-Подоляни» та хмельницький «Новатор» отримали суперників на третьому етапі Кубка України з волейболу. Представники Хмельниччини опинилися в різних групах.

«Епіцентр-Подоляни» опинився в групі «М», в якій суперниками команди з Городка стануть «Барком-Кажани» зі Львова та ВК «Дніпро». Матчі цієї групи будуть зіграні, попередньо, наприкінці січня у Львові.

Хмельницький «Новатор», який згідно жеребу зіграє свої матчі в рідних стінах, виступить у групі «Н». У гості до хмельничан завітають ВК «МХП-Вінниця», ВСК «МХП-Вінниця» та «ДСО-ЗУНУ-Динамо» з Тернополя.

«Попередньо, кубкові матчі мають пройти 21-23 грудня, - каже голова обласної федерації волейболу Іван Терещук. – Але ми 19-20 грудня маємо грати матчі чемпіонату в вищій лізі в Дніпрі. Звісно, такий графік не реальний. Тому, можливо, поєдинки першості перенесуть».

Матчі в інших групах проведуть у Хотині Чернівецької області та Чернігові. Так, у Хотині змагатимуть «Хотинські козаки», «Житичі-ПНУ» (Житомир), «Юракадемія» (Харків) та ВК «Решетилівка». А в Чернігові – місцевий «Буревісник-ШВСМ», «Серце Поділля» (Вінниця) та «Локомотив» (Харків).

Зауважимо, що до наступного етапу з кожної групи вийдуть по дві команди.

Читайте також: «Новатор» та «Епіцентр-Подоляни» провели свої матчі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую