ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» має ще двох нових футболістів та переглядає декількох

Спорт 2074
Володимир Савошко став гравцем хмельницького Поділля
Володимир Савошко став гравцем хмельницького Поділля. Фото: з архіву

Хмельничани продовжують підготовку до весняної частини чемпіонату в другій лізі.

Хмельницьке «Поділля» підписало угоди про співпрацю з двома новими футболістами. Один з яких орендований в ковалівського «Колоса», з іншим укладений контракт на 1,5 роки.

Відтак за «Поділля» гратиме вже експівзахисник житомирського «Полісся» Володимир Савошко. 26-річний футболіст знайомий вболівальникам «Поділля» по виступам за ФК «Калуш» та вінницьку «Ниву», адже в сезонах 2019/2020 та 2018/2019 він у складі цих команд грав проти хмельничан. А в лютому 2019 року був на перегляді в волочиському «Агробізнесі» під час розіграшу в Хмельницькому «Кубка міського голови». За «Поділля» Савошко виступати під №88.

Ще один півзахисник, якому в серпні виповниться 21 рік, на правах оренди перейшов до «Поділля» з «Колоса» з Ковалівки. Це Станіслав Мораренко. За команду Української Прем’єр-ліги він зіграв в одному матчі, а ось у складі «Колоса» в першості U-21 провів 16 матчів, в яких забив 5 голів. У хмельницькій команді Мораренко гратиме під №70 до завершення нинішнього чемпіонату в другій лізі групі «А», після чого повинен повернутися до «Колоса».

За словами президента ФК «Поділля» Євгена Бейдермена, клуб продовжує переглядати потенційних новачків, які могли б підсилити гру команду. А тому не виключає, що до початку відновлення чемпіонату (нагадаємо 19 березня «Поділля» зіграє з дунаєвецьким «Епіцентром») будуть ще нові футболісти.

Та перед початком офіційної футбольної весни «Поділля» ще проведе тренувальні збори в Туреччині, де вже відомо, що 4 березня зіграє з представником першої ліги «Альянсом» із Липової Долини. Щодо інших спарингів на закордонних зборах – тренерський штаб ще домовляється.

Зауважимо, що в Туреччину відправляється і дунаєвецький «Епіцентр». Там же перебуває і волочиський «Агробізнес», який 20 лютого провів вже шостий контрольний матч, в якому переміг «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини з рахунком 1:0. Єдиний гол на рахунку Ігоря Курила. Сьогодні, 23 лютого, команда з Волочиська знову проведе спаринг. Цього разу проти білоруського «Торпедо-БелАЗ».

Читайте також: Кубок України з футзалу: хмельничани поступилися в першому матчі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую