ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв із білоруським «Торпедо-БелАЗом»

Спорт 2344
Волочиський Агробізнес продовжує готуватися в Туреччині
Волочиський Агробізнес продовжує готуватися в Туреччині. Фото: ілюстративне пресслужби ФК Агробізнес

Команда з Волочиська провела свій сьомий контрольний матч у Туреччині.

Волочиський «Агробізнес» продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату України з футболу в першій лізі. Сьогодні, 23 лютого, подоляни провели свій сьомий спаринг на зборах у Туреччині. Цього разу проти бронзового призера чемпіонату Білорусі «Торпедо-БелАЗ» із Жодино.

Тривалий час у матчі були нулі на табло. Та на 60 хвилині поєдинку білорусам вдалося вразити ворота волочиського «Агробізнеса». Після подачі з кутового відзначився нігерійський легіонер «торпедівці» Самуель Одеоібо, який лише цієї зими підписав контракт із бронзовим призером білоруської першості.

Більше голів у цьому поєдинку не було. «Торпедо-БелАЗ» переміг із мінімальним рахунком 1:0. Свій наступний контрольний матч «Агробізнес» у Туреччині зіграє 26 лютого проти представника другої ліги чемпіонату України криворізького «Кривбасу». Цей спаринг для команди Олександр Чижевського стане заключним на закордонних зборах. А вже 3 березня на «Агробізнес» очікує матч Кубка України проти донецького «Шахтаря». Він пройде в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Нагадаємо, на зборах у Туреччині «Агробізнес» вже вигравав у казахського «Атирау», грузинського «Сабуртало» та «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини. Усі матчі завершилися з рахунком 1:0. Були й дві поразки від чернігівської «Десни» (0:4) та латвійського «Вентспілсу» (1:4), а також нічия з грузинським «Сангуралі» 1:1.

Читайте також: «Поділля» має ще двох нових футболістів та переглядає декількох

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую