ye-logo.v1.2

І знову в чемпіонаті новий лідер

Спорт 2576

У першості області з футболу серед команд вищої групи відбулося три поєдинки шостого туру.

Лідер змагань – ФК «Полонне», який дещо несподівано очолив чемпіонат, приймав у рідних стінах ФК «Славуту». Гості, які до цього матчу посідали четвертий рядок у турнірній таблиці, спромоглися не лише на перемогу, а й на «вікторію» з розгромним рахунком. «Славута» розтрощила лідера, забивши три м’ячі та зберігши власні ворота «сухими». Натомість у матчі «Красилова» із шепетівським «Темпом» жодній з команд не вдалося відзначитися. А ось у лідери змагань вийшов віце-чемпіон минулого року волочиський «Збруч». Команда Ігоря Шишкіна на власному полі переграла «Енергетик-Ікву» зі Старої Синяви з рахунком 4:1. Відзначимо й те, що «Збруч» вдало виступає і в першості України серед аматорів. За декілька днів перед грою із старосинявцями, команда з Волочиська переграла ФК «Коростень» з рахунком 3:0, здобувши третю поспіль перемогу серед аматорів.

Ще один претендент на нагороди обласних змагань – хмельницьке «Поділля», так і не зіграв вдома, оскільки суперник подолян – волочиська «Астарта» попросила перенести матч на резервний день.

У наступному турі, який відбудеться 18 червня, «Поділля» гратиме в Шепетівці проти «Темпа». «Полонне» вдома прийматиме «Астарту», а «Енергетик-Іква» завітає до Ізяслава. Матч між «Збручем» та «Красиловом» запланований у Волочиську на 19 червня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую