ye-logo.v1.2

Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» з новим тренером зробили крок до фіналу

Спорт 3118
ВК Епіцентр-Подоляни необіхдно виграти один матч у харківської команди, щоб позмагатися за золоті нагороди чемпіонату України з волейболу
ВК Епіцентр-Подоляни необіхдно виграти один матч у харківської команди, щоб позмагатися за золоті нагороди чемпіонату України з волейболу. Фото: facebook.com/Gorodok.best

Городоцька команда зіграли перші півфінальні матчі.

У чемпіонаті України з волейболу серед команд Суперліги відбулися перші поєдинки 1/2 фіналу. Городоцький ВК «Епіцентр-Подоляни» свою матчі проводив вдома, а суперником подолян стала «Збірна Харківської області – Юридична академії».

На ці матчі в якості головного тренера «Епіцентр-Подоляни» вивів директор СК «Епіцентр» Валерій Парамей. Адже керівництво клубу, після того, як городоччани в Кубку України посіли третє місце, вирішило відмовитися від подальшої співпраці з Юрієм Мельничуком.

І вже під керівництвом Валерія Парамея, «Епіцентр-Подоляни» зміг двічі здолати «Збірну Харківської області – Юридичну академії». Щоправда, поєдинки видалися доволі важким. Особливо перший, який команди провели вчора, 26 березня. Городоччани хоч і виграли в трьох партіях, але боротьба на майданчику було доволі безкомпромісною. Якщо в першому сеті рахунок був 25:23, то ось у другому – вже 28:26. Ну, а в третій партії господарі майданчика також виявилися сильнішими - 30:28.

Сьогодні, 27 березня, команди провели свою другу зустріч. І знову сильнішою виявилася команда з Городка. До того ж, впевненіші. Перемігши в стартових сетах 25:13 та 25:14, у третій партії харків’янам вдалося «повернутися» в гру, вигравши сет 25:19. Утім, «Епіцентр-Подоляни», «віддавши» третю партію, вже у четвертій знову розставив все на свої місця – 25:16. Отож, перемога з рахунком 3:1.

Рахунок у серії до трьох перемог став 2:0 на користь городоцької команди. Тепер команди переїжджають до Харкова, де вже 1 квітня може визначитися володар путівки до фіналу. Якщо «Юракадемія» виграє, то 2 квітня команди зіграють ще один матч. Якщо і він буде переможним для харків’ян, то вирішальний поєдинок пройде 7 квітня в Городку.

У іншій півфінальній парі львівський ВК «Барком-Кажани» двічі переміг «Житичі-ПНУ», і тепер серія переїжджає до Житомира.

Читайте також: Футбол. Бенефіс «Поділля» та програний матч «Агробізнеса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую