ye-logo.v1.2

Футбол. Бенефіс «Поділля» та програний матч «Агробізнеса»

Спорт 2194
Кирило Костенко відкрив рахунок у матчі Поділля - Карпати, забивши свій 5 гол у сезоні
Кирило Костенко відкрив рахунок у матчі Поділля - Карпати, забивши свій 5 гол у сезоні. Фото: ілюстративне з архіву

Команди з Хмельниччини провели свої матчі в чемпіонатах України.

25 березня в другій лізі група «А» відбувся один матч 14 туру, а в першій лізі – 18 туру. Обидва поєдинки – за участі команді із Хмельниччини. «Поділля» зіграло з львівськими «Карпатами», а «Агробізнес» - із харківським «Металістом-1925».

Для хмельничан матч із «Карпатами» став перший офіційним поєдинком у 2021 році. Він мав відбутися в Хмельницькому, але, щоб поберегти газон СК «Поділля», керівництво клубу вирішило перенести поєдинок до Винників, що біля Львова. Тому хмельничанам були лише номінальними господарями гри. Утім, навіть на Львівщині змогли не лише продемонструвати якісний футбол, а й перемогти суперника.

Наставник «Поділля» Віталій Костишин із перших хвилин випустив на поле перевірених бійців – Чуваєва, Воловика, Пріхну, Морговського, Корохова, Ліповуза, Костенка та Каверіна. До них додав і трьох новачків – Пернацького, Савошка та Карпенка.

І на початку зустрічі подоляни усією командою розташувалися біля воріт «Карпат». І чи не перша ж масована атака на 2 хвилині завершилася взяттям воріт суперника. Ігор Карпенко, отримавши м’яч в штрафному майданчику, розвернувся та віддав пас на Віталія Каверіна, який прострілив вздовж, і Кирило Костенко встиг переправити м’яч у сітку воріт – 1:0. На 42 хвилині хмельничанам вдалося подвоїти рахунок. Дмитро Пріхна накотив м’яч під удар Андрій Ліповузу і той з метрів 18-ти потужно пробив у «дев’ятку» «Карпат» - 2:0. Та на цьому голи в першому таймі не завершилися. Вже у компенсованим арбітром час, подоляни вдало розіграли штрафний. Новачок команди Володимир Савошко навісив на Олександра Воловика, той головою скинув м’яч на дальню стійку, де Карпенко влучно замкнув – 3:0.

У другому таймі «Поділля» продовжило контролювати гру. До того ж, на 53 хвилині «Карпати» залишилися в меншості – другу жовту картку отримав Степан Слічний. Невдовзі Костишин випустив замість Карпенка Фаді Салбака, який, згодом також забив. Дебютували за «Поділля» й Юрій Малєй зі Станіславом Мораренком. Саме останній й асистував Салбаку на 79 хвилині, коли Фаді забивав свій шостий гол у сезоні.

Львів’янам вдалося «розмочити» рахунок на 91 хвилині. Після подачі з кутового голом у ворота Чуваєва відзначився Сергій Стень. У підсумку «Поділля» перемогло «Карпати» з рахунком 4:1.

Хмельничани, набравши 28 очок, повернулися до когорти лідерів. Тепер у «Поділля» стільки ж очок, як і в «Ужгорода» з «Діназом».

Свій наступний матч «Поділля» проведе 29 березня в Хмельницького проти дунаєвецького «Епіцентру». Дунаєвчани, нагадаємо, мають 24 очки і посідають 4 місце.

Ну, а в першій лізі волочиський «Агробізнес» також зіграв домашній матч не на рідному стадіоні. Цього разу на «Львів Арені».

Волочиська команда вже на 18 хвилині відкрила рахунок у грі, коли з пенальті відзначився Руслан Черченко. Але «Металіст-1925» ще до перерви зміг не лише відігратися, а й повести в рахунку. Спочатку на 34 хвилині пенальті реалізував Батюшин, а на 43 хвилині забив і Рібейро. А ось у другому таймі команди голи не забивали. А відтак «Металіст-1925» зміг виграти 2:1, перервавши виграшну серію волочиської команди, яка налічували 8 матчі впоспіль. Тепер «Агробізнес» та «Металіст-1925» ділять між собою другу сходинку, мабчи в активі по 34 очки. Очолює першу лігу одеський «Чорноморець», в якого на три бали більше.

Наступний поєдинок у першій лізі «Агробізнес» проведе 31 березня на виїзді проти «Альянсу» з Липової Долини.

Читайте також: «Епіцентр» в Ужгороді зазнав першої поразки в чемпіонаті

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую