ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» в Луцьку продовжило свою виграшну серію

Спорт 2361
Кирило Костенко в матчі проти Волині-2 віддав гольовий пас та заробив пенальті
Кирило Костенко в матчі проти Волині-2 віддав гольовий пас та заробив пенальті. Фото: ілюстративне з архіву

Хмельничани здолали «Волинь-2».

Сьогодні, третього квітня, відбулися матчі чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А». Хмельницьке «Поділля», яке залишається єдиною командою в групі, яка не програла жодного матчу в чемпіонаті, в Луцьку зіграло проти «Волині-2». І команда Віталія Костишина здобула п’яту поспіль перемогу.

Звісно, фаворитом цього протистояння вважалися подоляни, адже вони посідають третє місце, тоді як волиняни 11-те. І гравці «Поділля» з перших хвилин матчу почали доводити, що їх влаштує в грі лише перемога.

Вже на 7 хвилині матчу Ігор Карпенко завдав небезпечного удару головою, але він виявився не точним. Та через хвилини чотири рахунок у грі міг відкривати Володимир Савошко. Утім, «Волинь-2» врятував голкіпер Арсеній Коркодим.

Господарі ж відповіли на 14 хвилині потужним ударом Олександра Чернова, який з труднощами, але відбив Олег Чуваєв.

А ось на 29 хвилині команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку Хамза Гарсієв пробивав з метрів 12-ти, але Чуваєв приборкав м’яча. І «Поділля» змогло одразу піти в контрнаступ, під час якого Кирило Костенко прострілив у штрафний майданчик «Волині-2», де Володимир Савошко в один дотик пробив і забив. Рахунок став 0:1. І до перерви хмельничани могли його збільшити. Зокрема, на 43 хвилині, коли Олександр Воловик пробивав – господарів цього разу врятував захисник, який з лінії воріт головою вибив м’яча.

Початок другого тайму для «Волині-2» став, можливо, вирішальним у цій зустрічі. Адже на 51 хвилині Гарсієв отримав другу жовту картку, і господарі поля залишилися в меншості. Здавалося, що все – зараз хмельничани дотиснуть суперника та заб’ють другий гол. Натомість «Поділля» ледь не пропустило, адже Сасовський міг забивати на 55 хвилині. Але його удар з шести метрів виявився неточним. Далі ж хмельничани володіли м’ячем та поступово «йшли» до другого забитого м’яча.

Спочатку «Волинь-2», після удару Станіслава Мораренка, врятував Коркодим. Згодом Андрію Ліповузу забракло точності. А на 59 хвилині в захисники луцької команди помилися та не за правилами поклали на газон у своєму штрафному майданчику Костенка. Пенальті реалізував Воловик і рахунок став 0:2.

Могли хмельничани забити ще. До прикладу, на 74 хвилині. Але удар Мораренка зі штрафного зміг відбити Коркодим.
У підсумку «Поділля» виграло в «Волині-2» з рахунком 2:0. А, враховуючи те, що лідери групи «Діназ» та «Ужгород» зіграли між собою в нічию, хмельничани наблизилися до них на відстань одного залікового балу.

Ще одна команда з Хмельниччини в другій лізі – дунаєвецький «Епіцентр», свій матч проти «Чернігова» пропускала. Поєдинок, нагадаємо, перенесли через захворюваність футболістів «Епіцентру».

У 16 турі «Поділля» в Хмельницькому 9 квітня прийматиме київську «Оболонь-2». А ось «Епіцентр» має зіграти на виїзді проти «Карпат» із Галича.

Читайте також: Матч «Поділля» - «Епіцентр» перенесено

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую