ye-logo.v1.2

Футбол. Матч «Поділля» - «Епіцентр» перенесено

Спорт 2515
Домашній матч Поділля проти Епіцентру вдруге перенесли
Домашній матч Поділля проти Епіцентру вдруге перенесли. Фото: з архіву

Відповідне рішення оприлюднили за декілька годин до поєдинку.

Сьогодні, 29 березня, у Хмельницькому «Поділля» та дунаєвецький «Епіцентр» повинні були зіграти пропущений матч 13 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А». Утім, сьогодні футболу в Хмельницькому не буде – поєдинок перенесли на невизначений термін.

Відповідне рішення сьогодні ухвалила Адміністрації Професіональної футбольної ліги, під егідою якої проходять змагання. «До ПФЛ звернувся ФК «Епіцентр» Дунаївці з приводу перенесення матчу 13-го туру чемпіонату України з футболу серед команд клубів другої ліги сезону 2020/21 між командами «Поділля» Хмельницький – «Епіцентр» Дунаївці у зв’язку з захворюванням на COVID-19 десяти, травмуванням двох (Червонецький Т. – перелом основної фаланги 5го пальця правої стопи; Кіцак О. - травматичний розрив ПХЗ лівого колінного суглобу) та дискваліфікацією ще одного футболіста (Бадло В.) команди «Епіцентр» Дунаївці», - йдеться в оприлюдненому ПФЛ рішенні.

А відтак у ПФЛ вирішили перенести цей матч на пізніший термін. Якщо команди не погодять між собою нову дату матчу до 5 квітня, то день гри призначать у ПФЛ.

Нагадаємо, матч «Поділля» - «Епіцентр» мав відбутися ще 19 березня, але тоді його перенесли через погодні умови на 29 березня.

А відтак свій наступний матч за календарем хмельничани мають зіграти 3 квітня на виїзді проти луцької «Волині-2», а «Епіцентр» 3 квітня повинен провести домашній поєдинок проти ФК «Чернігів». Утім, не виключено, що і цю гру перенесуть на пізніший термін.

Наразі у другій лізі групі «А» турнірну таблицю очолюють «Ужгород» та «Діназ», в яких по 31 очку в 13 іграх. «Поділля» йде третім із 28 балами та матчем в запасі. «Епіцентр» - п’ятий з 24 очками в 11 матчах.

Читайте також: Бенефіс «Поділля» та програний матч «Агробізнеса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую