ye-logo.v1.2

Футбол. «Авангард» - «Агробізнес»: втрачена перемога на останніх секундах

Спорт 2264
Руслан Черненко забив у ворота Авангарда, але цього не вистачило Агробізнесу для перемоги
Руслан Черненко забив у ворота Авангарда, але цього не вистачило Агробізнесу для перемоги. Фото: з архіву

У чемпіонаті України в першій лізі відбулися поєдинки 21 туру.

10 квітня волочиський «Агробізнес» у Краматорську Донецької області зіграв із місцевим «Авангардом». Командою, яка в турнірній таблиці першої ліги, посідала передостаннє 15 місце. Тоді як волочиська команда йшла четвертою. Утім, «Агробізнес» три поспіль матчі не міг виграти, а тому приїхав до Краматорська виключно за перемогою, і… втратив її в компенсований час.

Перший тайм не був щедрим на моменти. Але вже на 16 хвилині команда з Хмельниччини мала нагоду відкрити рахунок у грі. Після навісу від кутового прапорця, Ігор Курило потужно пробивав з метрів 14-ти, але «Авангард» врятував від голу голкіпер Артем Поспєлов. Та через 9 хвилин господарі все одно пропустили. Знову кутовий… відсок і м’яч влучив у руку захисника краматорської команди. Пенальті реалізував Руслан Черненко, для якого цей гол став 10-м у першості.

Господарі могли ж відігратися на 30 хвилині. Але цього разу свою майстерність продемонстрував вже і голкіпер «Агробізнеса» Олег Мозіль, який завадив вразити ворота з трьох метрів Олегу Бородаю.

Після перерви в складі «Агробізнеса» вийшли Віталій Груша та Богдан Семенець, які замінили Євгенія Немтінова та Юрія Романюка. І гості почали агресивніше грати як в атаці, так і у відборі. Але збільшити свою перевагу не змогли. Натомість футболісти «Авангарда» доволі швидко перелаштувалися та змогли вирівняти гру. У середині ж тайму – навіть почали володіти ініціативою. Але моментів по суті не було.

Вже на 84 хвилині «Агробізнес» міг знову забити, коли Дмитро Юхимович пробивав через себе, але м’яч влучив у поперечину воріт «Авангарда». А на 90+4 хвилині матчу в ворота «Агробізнеса» призначили пенальті – Ігор Курило порушив правила Єгорові Гунічеві. І Олег Бородай врятував свою команду під поразки, забивши з пенальті. До того ж, арбітр ще й вилучив головного тренера волочиської команди Олександра Чижевського. Схоже, що за емоційні висловлювання через призначений пенальті.

Отож, нічия 1:1. І «Агробізнес» набирає 37 очок та залишається на четвертому місці в турнірній таблиці.

Свій наступний поєдинок волочиська команда має зіграє вдома 16 квітня проти «Гірника-Спорту» з Горішніх Плавнів.

Читайте також: «Поділля» - «Оболонь-2»: вийшло легко (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую