ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Полісся»: п’ять голів і напружені хвилини

Спорт 3527
Сергій Семенюк став автором першого голу Агробізнеса в ворота Полісся
Сергій Семенюк став автором першого голу Агробізнеса в ворота Полісся. Фото: ілюстративне з архіву

Волочиська команда зіграла пропущений матч першого туру.

Сьогодні, 3 травня, в Волочиську місцевий ФК «Агробізнес» приймав житомирське «Полісся». Це був матч перенесеного першого туру в чемпіонаті України з футболу в першій лізі. І господарям поля вдалося перемогти гостей з рахунком 3:2, що дозволило їм впритул наблизитися до третього місця, яке посідає харківський «Металіст-1925».

«Агробізнес» вже на 30 секунді поєдинку провів стрімку атаку, яка завершилася потужним ударом Руслана Черненка з дальньої відстані. Але голкіпер «Полісся» Володимир Маханьков впорався з ударом кращого бомбардира першої ліги. На 8 хвилині господарі знову мали шанс відкрити рахунок у грі, але небезпечний простріл перервав Сергій Швець, вибивши м’яч на кутовий. Утім, на 12 хвилині волочиській команді вже ніхто не завадив вразити ворота суперника.
Артем Дудік прострілив у штрафний майданчик з правого флангу, і хоч Богдан Семенець не встиг замкнути передачу, м’яч пролетів далі на Сергія Семенюка, який в один дотик перевів його в сітку воріт – 1:0.

«Агробізнес» міг подвоїти свою перевагу на 32 хвилині, коли головою пробивав Ігор Курило, якому сьогодні виповнилося 28 років. Але м’яч пролетів поруч із хрестовиною.

І все таки на перерву команди пішли за рахунку 2:0. На 45+2 хвилині Юрій Романюк, прибравши захисника під себе, пробив з лінії штрафного майданчика в дальній від голкіпера кут. Гол. На цьому перший тайм завершився.

На 50 хвилині матчу «Агробізнес» знову забив. Дещо несподіванно. Артур Думанюк скинув м’яча на Богдана Семенця, який перебував у метрах 28-ми від воріт «Полісся». І форвард волочиської команди розвернувся та одразу пробив, закинувши м’яч Маханькову «за комірець» - 3:0.

Вже через дві хвилини «Полісся» ледь не відіграло один м’яч, коли п’ятою пробивав Андрій Ковальов. Але вчасно на цей удар зреагував голкіпер Олег Мозіль, який минулого сезону захищав кольори житомирської команди. А ось на 67 хвилині гостям все таки вдалося забити. Передачу Василя Грицука у воротарський майдачник вдалося замкнув Максим Гавриленко – 3:1.

На 77 хвилині «Полісся» знову забило – відзначився Андрій Власюк. Відтак рахунок став 3:2. І попереду в житомирян був ще час, щоб врятувати матч. У «Агробізнеса» - втримати перемогу. Почалася доволі напружена боротьба. Адже кожна з команд хотіла досягнути успіху. Утім, волочиським футболістам вдалося втримати натиск житомирян та зберегти переможний рахунок для себе. Отож, «Агробізнес» виграв у «Полісся» 3:2.

Відтепер у команди з Волочиська у 24 матчах 45 очок і команда продовжує перебувати на четвертому місці в турнірній таблиці. На третій сходинці – харківський «Металіст-1925», в якого на один бал більше. Одеський «Чорноморець» із 51 балом йде другим. Ну, а лідирує рівненський «Верес», в якого в 22 поєдинках 52 очки.

Свій наступний матч «Агробізнес» проведе 7 травня в Івано-Франківську проти «Прикарпаття».

Читайте також: «Агробізнес» - «Верес»: боротьба лідерів

«Поділля» - «Нива»: фоторепортаж подільського дербі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую