ye-logo.v1.2

Футбол. Де дивитися важливі для «Поділля» та «Епіцентра» матчі

Спорт 1803
За певних обставин 4 червня хмельницьке Поділля може дострово завойювати путівку до першої ліги
За певних обставин 4 червня хмельницьке Поділля може дострово завойювати путівку до першої ліги. Фото: з архіву

4 червня відбудуться матчі 25 туру чемпіонату України в другій лізі.

Змагання в другій лізі чемпіонату України з футболу добігають до завершення. Сьогодні, 4 червня, пройдуть поєдинки передостаннього туру, результати яких можуть мати вагоме значення для двох клубів із Хмельниччини – хмельницького «Поділля» та дунаєвецького «Епіцентру».

У Хмельницького «Поділля» прийматиме київський «Рубікон». Для киян цей матч, по суті, немає особливого турнірного значення. Вони на 11 місці. А ось для хмельничан ця гра дуже важлива, адже вони продовжують боротьбу за вихід до першої ліги, посідаючи прохідне друге місце.

«Поділлю», щоб мати високі шанси на продовження боротьби за дві перепустки до першого дивізіону, необхідно вигравати в «Рубікона». Утім, навіть, у разі поразки, хмельничани все можуть розраховувати на виконання завдання – вийти до першої ліги. Щоправда, за певних обставин.

Матч «Поділля» - «Рубікон» 4 червня розпочнеться о 17.30. Він транслюватиметься на каналі «Спортцентр Production»:

Складніше завдання в дунаєвецького «Епіцентра», який нині гратиме в Вінниці проти «Ниви», яка посідає 6 місце. Дунаєвчани йдуть третіми, а тому, що продовжити боротьбу за вихід до першої ліги, їм потрібно сьогодні перемагати в Вінниці. А потім ще й вдома 11 червня в матчі проти «Поділля». Якщо ж «Епіцентр» програє нині «Ниві» або зіграє внічию, а «Поділля» переможе «Рубікон», то дунаєвчани припинять боротьбу за підвищення в класі.

Матч «Нива» - «Епіцентр» 4 червня розпочнеться о 17.30. Він транслюватиметься на каналі «Nyva Vinnytsia»:

Читайте також: Першість області з футболу: знову більше чотирьох десятків голів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую