ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук здобула «бронзу» на етапі «Діамантової ліги»

Спорт 2046
Марина Бех-Романчук у Флоренції здобула бронзову нагороду на етапі Діамантової ліги
Марина Бех-Романчук у Флоренції здобула бронзову нагороду на етапі Діамантової ліги. Фото: скрін з телетрансляції Діамантової ліги

Змагання пройшли в італійській Флоренції.

Вчора, 10 червня, пройшов етап престижних легкоатлетичних змагань з серії «Діамантова ліга», участь в якому взяла хмельничанка Марина Бех-Романчук. Наша легкоатлетка в секторі стрибків у довжину продемонструвала свій найкращий результат у сезоні та здобула бронзову нагороду.

Літній легкоатлетичний сезон лише розпочався, а тому не дивно, що вже в першій спробі Марина перевершила свій кращий результат у цьому сезоні (6,39 метрів), який вона продемонструвала в Словаччині. Перша спроба хмельничанки в Флоренції була на позначці 6 метрів 51 сантиметр. І з кожною спробою вона лише додавала.

Однак до 5 спроби Марина Бех-Романчук із результатом 6,64 метри не потрапляла до фіналу змагань, посідаючи 4 місце. Та хмельничанці вдалося виконати стрибок на 6 метрів 79 сантиметрів і посісти друге місце, яке вивело її у фіналу.

Вирішальна «битва» у секторі стрибків у довжину розгорнулася між трьома спортсменками. На жаль, Марина Бех-Романчук заступила на планку, а тому її стрибок не зарахували. У підсумку вона стала бронзовою призеркою змагань. «Срібло» з результатом з результатом 6 метрів 33 сантиметрів здобула німкеня Малайка Міхамбо. Ну, а виграла змагання сербка Івана Шпановіч, яка у «фіналі трьох» стрибнула на 6 метрів 56 сантиметрів.

Читайте також: У Хмельницькому влаштували благодійний забіг із фарбами холі (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую