ye-logo.v1.2

Фан-зона «Євро-2020»: хмельничан кличуть на матч Україна – Англія

Спорт 2750
Матч Україна - Англія можна переглянути в Молодіжному парку. Початок поєдинку о 22.00
Матч Україна - Англія можна переглянути в Молодіжному парку. Початок поєдинку о 22.00. Фото: з архіву

Сьогодні в Римі відбудеться футбольний поєдинок 1/4 фіналу чемпіонату Європи.

Третього липня на чемпіонаті Європи-2020, який через карантинні обмеження перенесли на цей рік, збірна України проведе свій п’ятий поєдинок. Цього разу в 1/4 фіналу українцям протистоятиме збірна Англія. Цей матч, як і попередні за участю нашої збірної, хмельничани зможуть подивитися в імпровізованій фан-зоні, яка розмістилася в Молодіжному парку.

Збірна Англії, на шляху до чвертьфіналу, на груповому етапі здолала Хорватію та Чехію, перемігши з рахунками 1:0. А матч з Шотландією завершився 0:0. В 1/8 фіналу сьогоднішній суперник нашої команди переміг Німеччину 2:0.
Україна ж, нагадаємо, виграла в Північної Македонії 2:1 та поступилася Нідерландам (2:3) і Австрії (0:1). А в 1/8 фіналу в екстра-таймі перемогла Швеції 2:1.

На думку букмекерів, Англія є фаворитом у протистоянні з Україною. На перемогу нашої збірної приймають ставки з коефіцієнтом 8,4-8,6, тоді як на англійців – 1,43. А ось на нічию в основний час – 4,4-4,5.

Отож, матч Україна – Англія можна подивитися на екрані в фан-зоні в хмельнциькому Молодіжному парку. Початок поєдинку 3 липня о 22.00.

До речі, для зручності хмельничан з 23.00 від Молодіжного парку курсуватимуть додаткові тролейбуси на Озерну, автостанцію №1, Ракове, Гречани, Катіон (як через Інститутську, так і через Львівське шосе), Дубове.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую