ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: жереб кинуто – фаворити стартують з попереднього етапу

Спорт 2856
У фіналі Кубка області-2020 з футболу грали Епіцентр та Перлина Поділля
У фіналі Кубка області-2020 з футболу грали Епіцентр та Перлина Поділля. Фото: з архіву

Фінал за почесний трофей планують провести в Хмельницькому.

Десять аматорських команд позмагаються за Кубок області з футболу 2021 року. І цьогоріч старт змагань розпочнеться дещо несподіванно. Адже раніше фаворити стартували, як правило, зі стадії 1/4 фіналу, а тепер із попереднього раунду.

«Раніше сітку розіграшу Кубка області формували за рейтингом команд, - каже заступник голови Хмельницької обласної асоціації футболу Микола Кузнецов. – Цього року представники команд, які заявилися до участі в Кубку області, вирішили просто все вирішити «сліпим» жеребом. Ми ж погодилися на їхню пропозицію. А тому так вийшло, що, до прикладу, минулорічний фіналіст розпочне змагатися з попереднього етапу».

Мова йде про білогірську «Перлину Поділля», яка торік в фіналі поступилася дунаєвецькому «Епіцентру». Тепер на одного з фаворитів змагань очікує нелегких матч попереднього раунду в Теофіполі проти «Іскри» - команди, яка в чемпіонаті області ще не програла жодного матчу. Ще в одному матчі попереднього етапу зіграють «Патріоти» з Деражні та красилівський «Случ». Обидва матчі заплановані на 11 червня. Путівку до 1/4 фіналу розіграють за підсумком лише одного поєдинку.

А далі… переможець пари «Іскра» - «Перлина Поділля» у чвертьфіналі зіграє з шепетівським «Лісівником», а краща команда пари «Патріоти» - «Случ» - із ФК «Антоніни». В інших матчах 1/4 фіналу зійдуться «Колос» (Полонне) – «Сокіл» (Соколівка) та «Евеліна» (Ярмолинці) – «Агробізнес» (Нова Ушиця). «Путівки до півфіналу виборюватимуть за підсумками двох поєдинків. Також з двох матчів складатимуться протистояння і в 1/2 фіналу. Ну, а фінал плануємо провести 24 серпня. Попередньо, в Хмельницькому», - каже Микола Кузнецов.

Зауважимо, що перші матчі 1/4 фіналу мають пройти 17-18 липня, а матчі-відповіді 24-25 липня.

Читайте також: Фан-зона «Євро-2020»: хмельничан кличуть на матч Україна – Англія

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую