ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Колос»: декілька пенальті та 5 забитих голів (ВІДЕО)

Спорт 3114
Хмельницьке Поділля виграло в контрольному матчі в Колоса із Ковалівки з рахунком 3:1
Хмельницьке Поділля виграло в контрольному матчі в Колоса із Ковалівки з рахунком 3:1. Фото: пресслужби ФК Поділля

Хмельничани зіграли контрольний матч із представником Української Прем’єр-ліги.

Хмельницьке «Поділля» провело заключний спаринг у рамках підготовки до чемпіонату України з футболу в першій лізі, який стартує 25 липня. Суперниками хмельничан став «Колос» із Ковалівки, який цього року виступатиме не лише в УПЛ, а й в єропейській Лізі конференції. І матч, попри статус товариського, видався щедрим на голи. Їх було забито п’ять, а поєдинок завершився перемогою «Поділля» з рахунком 3:2.

Гості, яких очолює рідний брати головного тренера «Поділля» Вітадія Костишина Руслан, із перших хвилин пішли в атаку. Але хмельничани доволі швидко вмагумали потужний старт ковалівці, й вже на 5 хвилині хвилині матчу заробили пенальті, який реалізував Олександр Воловик. Та «Колосу» вдалося зрівняти рахунок через 12 хвилин, коли після подачі з кутового відзначився Кирило Петров. На 40 хвилині ковалівці отримали шанс повести в рахунку, адже заробили пенальті. Але удар Анатолія Нурієва відбив голкіпер «Поділля» Олег Чуваєв. А під завісу першого тайму хмельничани знову забили. Утім, арбітри не зарахували цей гол, зафіксувавши в Ігоря Карпенка положення поза грою. Отож, перший тайм завершився внічию 1:1.

Після перерви наставники обох команд почали міняти багатьох футболістів, аби переглянути потенційних новачків. Утім, тон у грі задавали футболісти, які є діючими гравцями клубів. На 65 хвилині матчу «Поділля» знову заробило пенальті, яке вдруге у матчі реалізував Олександр Воловик – 2:1. А наприкінці матчу хмельничани змогли забити і третій гол у ворота «Колоса» - після удару головою Олександра Цибульника голкіпер відбив м’яч, але перший на добиванні був гравець, якого «Поділля» переглядає. Він і забив гол – 3:1. Але вже у компенсований арбітром час ковалівцям вдалося відіграти один м’яч. Результативним ударом за меж штрафного майданчика відзначився екс-гравець «Поділля» Альваро Нгамба.

Отож, «Поділля» перемогло «Колос» з рахунком 3:2. Більше хмельничани не планують проводити товариські матчі, а готуватимуться виключно до першого матчу в сезоні в першій лізі. Він запланований у Хмельницькому 25 липня. Суперником стане київська «Оболонь».

А вже сьогодні, 17 липня, в Хмельницькому вітатимуть «Поділля» з виходом у першу лігу. О 18.30 від «Дитячого світу» розпочнеться хода за участі футболістів, тренерів, вихованців, керівників та вболівальників клубу. Усі вони пройдуть Проскурівською до стадіону «Поділля», де після привітань відбудеться концентр гурту «Stanza».

Читайте також: Перемоги «Агробізнеса» та «Епіцентра», нічия «Поділля»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую