ye-logo.v1.2

Футбол. Перемоги «Агробізнеса» та «Епіцентра», нічия «Поділля»

Спорт 3650
Владислав Прильопа в контрольному матчі проти вінницької Ниви відзначився забитим голом
Владислав Прильопа в контрольному матчі проти вінницької Ниви відзначився забитим голом. Фото: з архіву

Команди з Хмельниччини продовжують підготовку до нового чемпіонату.

Три професійні футбольні клуби з Хмельницької області, які вже 25 липня зіграють свої перші офіційні матчі в першій та другій лігах, провели чергові спаринги. «Агробізнес» в Волочиську приймав тернопільську «Ниву», «Епіцентр» у Чернівцях грав із «Буковиною», а «Поділля» в Вінниці з «Нивою».

Для «Агробізнеса» гра з «Нивою» стала п’ятою в міжсезонні. І команда з Волочиська змогла здолати суперника з рахунком 2:1. Спочатку відзначився Олег Синиця, а потім успіх «Агробізнеса» подвоїв Роман Дідик. Тернопляни змогли відіграти один гол.

Попереду на волочиську команду очікує заключний спаринг. 16 липня у Винниках «Агробізнес» зіграє із представником Української Прем’єр-ліги львівським «Рухом».

А ось «Епіцентр», який після поразки від «Поділля», зіграв унічию 0:0 з «Агробізнесом», гостював у Чернівцях. Дунаєвчанам вдалося здобути переконливу перемогу з рахунком 3:1. Двічі в складі «Епіцентру» відзначився Руслан Івашко, один гол на рахунку Арсена Кривобедрого. «Буковина» ж свій єдиний гол забила з пенальті.

Ну, а хмельницьке «Поділля» зіграло в Вінниці проти «Ниви». Хмельничанам не вдалося виграти, однак, як сказав після гри головний тренер команди Віталій Костишин, результат у цьому матчі для його команди не мав значення. Команди зіграли внічию 1:1. Єдиний гол в складі хмельницької команди забив Владислав Прильопа.

Вже 16 липня «Поділля» зіграє заключний контрольний матч перед стартом чемпіонату. Він пройде у Хмельницькому, а суперником стане учасник єврокубків «Колос» з Ковалівки, який очолює Руслан Костишин. Початок матчу 16 липня на СК «Поділля» о 17.00.

Нагадаємо, новий чемпіонат у першій та другій лігах розпочнеться 25 липня. «Агробізнес» у Волочиську прийматиме луцьку «Волинь», а «Поділля» в Хмельницькому – київську «Оболонь». «Епіцентр», який виступає в другій лізі, першість розпочне матчем у Дунаївцях проти вінницької «Ниви».

Читайте також: Волочиський ФК «Агробізнес» вже має 5 нових гравців

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую