ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» переграв у Черкасах місцевий «Дніпро»

Спорт 2101
Для бразильця Барбоси да Сілви гол у Черкасах став другим у цьому чемпіонаті
Для бразильця Барбоси да Сілви гол у Черкасах став другим у цьому чемпіонаті. Фото: з архіву

Дунаєвчани здобули першу виїзну перемогу в сезоні.

Свій матч 9 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» дунаєвецький «Епіцентр» проводив у Черкасах, де зустрічався з «Дніпром». До цього поєдинку подоляни двічі грали на виїзді, але здобути бодай нічию не змогли. Цього ж разу «Епіцентр» виграв із рахунком 3:1.

Вже на 20 хвилині поєдинку, після навісу від кутового прапорця, рахунок у грі відкрив Олег Ничипоренко. Але перевага «Епіцентра» протрималася лише 8 хвилин, адже господарям вдалося зрівняти рахунок, завдяки голу Олега Коса. Та ще в першому таймі гостям вдалося ще раз вразити ворота «Дніпра». На 42 хвилині, після прострілу Євгенія Немтінова, міг забивати Руслан Івашко. Але його удар заблокував захисник черкаської команди. Та найспритнішим виявився бразилець Барбоса да Сілва, до якого відскочив м’яч, і він одразу пробив. Гол і рахунок став 1:2.

Після перерви дунаєвецькій команді вдалося ще раз вразити ворота «Дніпра». На 67 хвилині матчу Микола Буй навіс із кутового в штрафний майданчик госпрдарів, де Алішер Якубов, який щойно вийшов на заміну, виграв верхову дуель та скинув м’яча на лінію воротарської. А там вже очікував Владислав Кравченко, який на 53 хвилині замінив Нечипоренка. Захисник «Епіцентру» в один дотик «розстріляв» ворота суперника і рахунок став 1:3.

«Епіцентр», перемігши «Дніпро», вже має 15 очок у турнірній таблиці та 6 позицію (але поки не всі матчі 9 туру зіграні). Далі ж на команду очікує домашній матч проти «АФСК Київ», який відбудеться 27 вересня. Та перед цим «Епіцентр» у Дунаївцях 23 вересня проведе поєдинок Кубка України проти харківського «Металіста-1925».

А вже завтра, 19 вересня, ще два представники Хмельниччини в професійному футболі зіграють свої матчі в першій лізі. Хмельницьке «Поділля» вдома прийме о 13.15 «Кремінь» з Кременчука, а «Агробізнес» у Волочиську – о 15.30 донецький «Олімпік».

Читайте також: Першість області з футболу: 10 голів в одному матчі та «бій» кубкових фіналістів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую