ye-logo.v1.2

Футбол. «Діназ» - «Епіцентр»: усе вирішив один гол

Спорт 2331
Гол Євгенія Немтінова приніс Епіцентру перемогу в матчі проти Діназа
Гол Євгенія Немтінова приніс Епіцентру перемогу в матчі проти Діназа. Фото: з архіву

Дунаєвецька команда виграла п`ятий поспіль матч у другій лізі.

Сьогодні, 2 жовтня, дунаєвецький «Епіцентр» провів свій поєдинок 11 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А». Цього разу дунаєвчани грали на Київщині в Демидові проти вишгородського «Діназа», який посідає третє місце. І гостям вдалося здобути перемогу з мінімальним рахунком.

У минулій першості «Епіцентр» та «Діназ» зустрічалися двічі. І обидва матчі були за дунаєвчанами. Вони вигравали з рахунком 2:1. Але в цій першості це було перше їхнє протистояння, яке було принциповим у плані турнірної боротьбі. Адже в «Діназа» перед грою було 22 очки, а в «Епіцентра» 18-ть. І, щоб наблизитися до вишгородців, дунаєвчанам необхідно було вигравати.

Гості доволі активно почали матч. Вже на 6 хвилині поєдинку Андрій Беженар перевірив голкіпера «Діназа» ударом з 13 метрів – Антон Котовий впорався з ударом. А ось через 10 хвилин «Епіцентру» вдалося провести стрімку атаку, яка завершилася пасом Владислава Кравченка в штрафний майданчик. А там Євгеній Немтінов виграв верхову дуель та відправив м’яч у сітку воріт «Діназа» - 0:1.

Через дві хвилини «Епіцентр» міг подвоїти свою перевагу. Барбоса да Сілва так запресингував голкіпера, що той вибив м’яча на Миколу Буя. І півзахисник дунаєвчан наніс потужний удар, але «Діназ» від голу врятував Котовий.

Господарі ж свій перший небезпечний момент біля воріт Сергія Чернобая створили на 32 хвилині, коли поруч зі стійкою пробив Сергій Старенький. «Діназ» намагався відігратися, а гості діяли, здебільшого, на контратаках. Але тривалий час було без моментів, а потім знову з’явився шасн для «Епіцентру». На 42 хвилині удар Кравченка виявився такої сили, що Котовий не зміг приборкати м’яча до рук, а ось Барбосі, який добивав, не вдалося переграти голкіпера.

Після перерви «Діназ» ще більше комбінував на половині поля гостей. Але ж дунаєвчани доволі щільно грали в захисті та в відборі, а тому вишгородцям нічого не вдавалося. Натомість команда Надуди і другому таймі могла забивати. Якщо удари Беженара на Кіцака на 52 та 62 хвилинах відповідно були неточними, то на 65 хвилині в «Епіцентра» був мегамомент біля воріт господарів. Спочатку Барбоса «рострілював» ворота «Діназа» з метрів п’яти, але голкіпер відбив м’яча, а далі удар Беженара блокували, і м’яч відскович на Кравченка, який замахнувся, але не влучив по ньому. А на 70 хвилині «Діназ» від голу, після удару Беженара, врятувала стійка воріт.

Вже наприкінці матчу «Діназ» влаштував штурм воріт гостей. Але господарям не вдалося врятувати матч. «Епіцентр» переміг 1:0.

Тепер у дунаєвецької команди 21 заліковий бал. Попереду – домашня гра в Дунаївцях проти львівських «Карпат». Цей поєдинок пройде 6 жовтня. Початок о 15.00.

Читайте також: «Поділля» - «Олімпік»: два незарахованих голи, сутички та скандал (ФОТО та ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую