ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» в Івано-Франківську створив моменти, але не забив

Спорт 1550
У матчі проти Прикарпаття в складі Агробізнеса не зміг зіграти Віталій Груша, оскільки він відбував дискваліфікацію
У матчі проти Прикарпаття в складі Агробізнеса не зміг зіграти Віталій Груша, оскільки він відбував дискваліфікацію. Фото: з архіву

Команда з Волочиська 10 матч поспіль не може виграти.

У чемпіонаті України з футболу в першій лізі завершився 13 тур. Останні поєдинки відбулися сьогодні, 12 жовтня. Хмельницьке «Поділля», як сайт «Є» вже повідомляв, перемогло на виїзді ФК «Ужгород» з рахунком 1:0. А ось волочиський «Агробізнес» в Івано-Франківську зіграв унічию з «Прикарпаттям» 0:0.

Команда Олександра Чижевського востаннє перемагала ще в 3 турі над «Краматорськом» 2:0. А пім чотири матчі звела в нічию та п’ять програла. Сьогодні ж, 12 жовтня, «Агробізнес» був близьким до того, щоб нарешті виграти.

Волочиська команда мала щонайменше два гольових моменти у першому таймі. Але «Прикарпаття», після ударів Руслана Черненка та Артура Думанюка, врятував голкіпер Андрій Новак.

Після перерви «Агробізнес» продовжив атаки на ворота суперника і вже на 48 хвилині небезпечно пробивав Черненко. Та цього разу поруч зі стійкою. У «Прикарпаття» також був шанс забити – на 66 хвилині, коли івано-франківці провели стрімку контратаку, яка завершилася ударом Назарія Воробчака. Але гостей від голу врятувала поперечина воріт.

Утім, саме команда з Волочиську була ближчою до перемоги. Особливо на 82 хвилині, коли Ігор Курило пробивав головою, але «Прикарпаття» знову врятував Новак.

Отож, нічия 0:0.

«Агробізнес» продовжує посідати 15 місце в турнірній таблиці, маючи в активі 9 очок. Свій наступний матч команда проведе в Волочиську 18 жовтня, коли прийматиме лідера першої ліги харківський «Металіст».

Читайте також: Першість області з футболу: виїзні перемоги «Іскри» та «Перлини Поділля», домашня – «Колоса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую