ye-logo.v1.2

Юний важкоатлет з Хмельниччини став призером чемпіонату світу

Спорт 1712
Сергій родом із Шепетівки, але зараз навчається в Кам
Сергій родом із Шепетівки, але зараз навчається в Кам'янець-Подільському університеті. Фото: пресслужби Хмельницької ОДА

Спортсмен здобув на змаганнях бронзу.

Протягом тижня в Саудівській Аравії тривав чемпіонат світу з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років. Як повідомляє пресслужба Хмельницької ОДА, змагання проходили з 5 по 13 жовтня в місті Джидда, а збірну команду України на чемпіонаті представляли вісім спортсменів.

«Єдину – бронзову нагороду, у сумі двоборства для нашої країни здобув студент коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету Сергій Колесник з Шепетівки», - зазначають в облдержадміністрації.

Юнак змагався у ваговій категорії 67 кілограм, виступаючи в ранзі чемпіона Європи U18. Цей титул хлопець виборов наприкінці серпня в Польщі з результатом 274 (ривок – 124, поштовх – 150) кілограми.

«На важкоатлетичних змаганнях в Джидда Сергій у ривку в другій спробі зафіксував 121 кілограм. Надалі підняти рекордну для себе вагу 125 кілограмів не вдалося. У поштовху спортсмен підкорив 150 кілограмів. Тож з сумою 271 кілограм (третій у ривку та четвертий в поштовху) він посів третє місце», - йдеться у повідомленні пресслужби.

Хлопець з Хмельниччини поступився на змаганнях спортсменам зі Таїланду та Колумбії.

Читайте також: Хмельницькі велосипедисти привезли нагороди з Кубку України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую